Proiectul de birouri Equilibrium avansează atât în ceea ce privește lucrările de construcție, cât și semnarea unor contracte de pre-închiriere pentru viitoarele spații de birouri, potrivit unui monitorizări realizate de ESOP. În această primăvară „s-a pus bradul pe casă ”, o tradiție a constructorilor care marchează închiderea structurii de rezistență pentru prima clădire din complex și trecerea la punerea fațadei.
Equilibrium 1 se va da în folosință în cel de-al treilea trimestru din acest an.
În prima clădire Equilibrium 1 au pre-închiriat spații de birouri mai multe companii, însumând o suprafață de 8.400 mp de birouri , ceea ce reprezintă 41% din totalul de 20.600 mp suprafață închiriabilă cu spații de birouri de clasă A.
Construcția aflată în lucru este pre-certificată după standardele internaționale LEED Gold și va fi certificată LEED Platinum, la finalizare, potrivit informațiilor de la dezvoltator, având toate caracteristicile unei clădiri verzi, de la un consum redus de energie, lumină naturală optimă la posturile de lucru, până la facilități pentru angajații care vin la serviciu cu bicicleta: parcări speciale, dușuri și vestiare.
Turnul va avea 12 niveluri, iar de la etajele superioare vederea panoramică va fi spectaculoasă, către Parcul Floreasca.
Equilibrium va avea și o aplicație dedicată angajaților care vor folosi spațiile de birouri.
Proiectul prevede realizarea a două clădiri de birouri, dezvoltate în două etape. In fata acestora va fi amenajat un spațiu verde de relaxare, cu o suprafață totală de 3.500 mp, dotat cu mobilier urban modern și prevăzut cu Wi Fi.
Birourile se află în zona Barbu Văcărescu, în apropierea Promenada Mall, care are numeroase variante de shopping dar și de restaurante și cafenele, în regim permanent. La acestea, se alătură rulotele care campează în zonă în cadrul unor evenimente muzicale și de food de sezon, precum este Food Truck Spring Festival, din această perioadă, la care sunt prezente 15 rulote cu mâncare tasty, de la burgeri, la frigărui și fructe de mare savuroase. Timp de o lună, rulotele vor fi campate în jurul mallului, special pentru angajații companiilor din zgârie norii polului de birouri Barbu Văcărescu-Floreasca- Aviației, iar în unele seri ambianța va fi asigurată de concerte de jazz, chitară sau de muzică experimentală.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri în zona de centru-nord, la un cost avantajos, într-un proiect de anvergură, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected], telefon: (+4) 021.528.04.40, mobil: (+4) 0723.26.61.97