Iulius Town este un proiect integrat, care are clădiri de birouri de ultimă generație, parcuri cu vegetație bogată, o zonă de skateboard, un carusel pentru copii, un mall și blocuri noi de locuințe moderne. Totul într-un concept flag (steag, reprezentantiv n.a.), care să ofere experiențe noi de viață, atât la birou, cât și acasă.
O noutate este faptul că dezvoltatorul se gândește să aducă acest nou concept și în București, să facă un alt Iulius Town în zona Expoziției, pe terenuri ale Romexpo.

Ce este de fapt Iulius Town
Este un proiect central, de regenerare urbană, realizat de o companie privată, care a urmărit realizarea unui întreg cartier nou, cu toate funcțiunile posibile: birouri, la standarde de clasă A (cu o suprafață totală de circa 100.000 mp), magazine și zonă de food (cu o suprafață totală de 120.000 mp, cea mai mare din regiune), un lac, un parc imens -Iulius Gardens – unde s-au plantat 10.000 arbuști și 1.400 de arbori mari, cu spații pentru petrecerea timpului liber și socializare, locuințe și loc de joacă pentru copii.

Compania Iulius este unicul dezvoltator în real estate din România care investește semnificativ în realizarea de parcuri, ca parte a proiectelor sale mixte. Sunt spații vibrante, care aduc natura mai aproape și comunitățile împreună, spun reprezentanții companiei.

Până acum, s-au construit și s-au dat în folosință trei clădiri de birouri de clasă A (UBC 1, UBC 2 și UBC 3), iar a patra este în lucru, UBC 0 și va fi, conform proiectului, cea mai înaltă construcție din România. Cine dorește să preînchirieze un spațiu de birouri în această clădire poate solicita detalii colegilor noștri la [email protected]
În cadrul Iulius Town a fost amenajat și un centru multifuncțional pentru conferințe și evenimente, cu o capacitate de 1.000 persoane.
În cadrul complexului va funcționa și un centru de sănătate World Class, cu o piscină semiolimpică.
Dacă sunteți în căutarea unui sediu de birouri în Timișoara, vă puteți adresa colegilor la [email protected]