România, gazdă a evenimentului CORFAC International Summer, 2018, are o piață imobiliară cu multe oportunități, atât pe segmentul de birouri (cu un stoc ce se ridică la aprox. 3 mil. mp), cât si pe cel industrial (aprox. 1,8 mil la final de 2017).

Piața imobiliară din București traversează o perioadă de efervescență pe segmentul investițiilor, unde randamentele sunt de 7,25% pentru prime offices și 8,5% pentru industrial”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP.

CORFAC International Summer Affiliate Meeting” a avut loc în perioada 21-25 iunie 2018 și a reunit membri CORFAC din 10 țări, SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, Franța, Italia, Irlanda, Israel, Mexic și România.

Printre cei prezenți la reuniunea din Romania s-au aflat Andrew Jaffe (USA), Președinte CORFAC International, Miguel Cavazos (Mexic), Președinte al Comitetului International CORFAC și Alistair Subba Row (UK), Membru al Comitetului Executiv.

Despre CORFAC International

Înființată în 1989, CORFAC International este una dintre rețelele de top din domeniul imobiliar. Membrii CORFAC au expertiză în brokeraj pe segmentul industrial, birouri, investiții și retail. CORFAC acoperă 46 de piețe in SUA, 6 în Canada și 27 de birouri ce deservesc alte piețe cum ar fi Australia, Columbia, Franța, Germania, Irlanda, Israel, Italia, Mexic, România, Rusia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Elveția și Regatul Unit.

CORFAC este recomandată de către clienți pentru atitudinea antreprenorială a membrilor săi, reflectată într-un nivelul ridicat de implicare și personalizare a soluțiilor pentru parteneri.

De-a lungul timpului, membri CORFAC au asistat companii precum Amazon, Boeing, FedEx, General Electric, General Motors si McDonalds.

Despre ESOP

ESOP este una dintre companiile de referință în piața imobiliară din România, numărându-se în rândul primelor 5 companii specializate în segmentul comercial al pieței. Din 2013, ESOP este membru afiliat al CORFAC International.

Cu peste 16 ani de experiență și una dintre cele mai mari echipe de consultanți pe segmentul spațiilor de birouri, ESOP a tranzacționat în ultimii 3 ani peste 120.000 mp spații de birouri.

Printre clienții ce au ales serviciile ESOP de-a lungul timpului se numără companii importante precum: HARMAN Romania, HELLA Romania, IPSOS Interactive Services, Konica Minolta, Lugera & Makler, ENEL, Alcedo, Sygenta, SNC Lavalin, 1 and 1 Romania, Asseco etc.