Iaşiul îşi întăreşte poziţia de lider al închirierilor în afara Capitalei

Ultima tranzacţie încheiată de ESOP la Iaşi este închirierea unui spaţiu de birouri de 979 mp de către Cegeka Inside Software, în clădirea ARIA Office Center. În primul trimestru al acestui an, Amazon a optat din nou pentru oraşul Iaşi, ocupând un spaţiu de 13.500 mp în complexul de birouri Palas Iaşi UBC. Această mare tranzacţie anunţă un an la fel de bun pentru piaţa de birouri din Iaşi, precum cel precedent, când a fost pe primul loc în rândul oraşelor din afara Capitalei -cu un volum total al suprafeţei închiriate de 17. 682 mp.

Dacă sunteţi interesaţi de un spaţiu de birouri la Iaşi, vă prezentăm cele două clădiri alese recent de cele două mari companii de renume, aflate în baza noastre de date, poate vă inspiră.

Clădirea Aria Office Center are o suprafaţă totală închiriabilă de 6.403 mp de spaţii de birouri moderne, dispusă pe cinci etaje din care două retrase, la etajul patru fiind amenajată o terasă-grădină. Ca dotări şi facilităţi, Aria Office Center mai are două lifturi cu o capacitate de câte şase persoane, pază 24h, prize date-voce BMS, putere electrică instalată – 874 KW, generator pentru sisteme vitale, generator pentru sisteme chiriaş, sprinklere, hidranţi, acces control, climatizare 4 pipe cu aport de aer proaspăt şi centrală termică.

Palas Iaşi UBC este situat într-un complex integral, cu un mixt de spaţii comerciale, hoteliere, birouri clasă A, apartamente, parcare subterană de aproximativ 2.500 locuri şi o zonă de entertainment.

Iasi_Cladire de birouri Iasi_Palas Mall 2