The Bridge 3 este în acest moment în fază de construcție și se estimează că se va da în folosință în primul trimestru din 2020. IBM va ocupa o suprafață de 10.000 mp, jumătate din întreaga clădire The Bridge 3, care va avea în total o suprafață închiriabilă de 20.191 mp spații de birouri de clasă A.
IBM se află la cel de-al doilea contract semnat pentru proiectul The Bridge Park, acest nou contract de pre-închiriere de 10.000 mp, în The Bridge 3, fiind o extindere a spațiului actual de 18.000 mp, închiriat în The Bridge 1, prima clădire a complexului, în care funcționează din 2017.
Din cele trei clădiri de birouri ale The Bridge Park mai sunt spații disponibile doar în clădirea The Bridge 3. Aceasta va avea certificat LEED, având caracteristici de clădire verde.
Birourile sunt eficiente, cu sistem BMS de control, lumină naturală optimă și un consum redus de energie și apă, datorită sistemelor performante de climatizare, colectare și reciclare a apei de ploaie, panourilor fotovoltaice și a iluminatului LED, cu senzori de mișcare.
The Bridge 3 este bine localizat, în zona Grozăvești-Orhideea, cu acces ușor pentru angajați, având o stație de metrou în apropiere, linii de tramvai și de autobuz, dar și acces rutier direct către zonele de nord și de sud ale Capitalei, datorită Podului Basarab și est-vest, datorită Splaiului Unirii.
De asemenea, pentru angajații care vor să vină la birou cu bicicleta și trotineta, există spații speciale de parcare, vestiare și dușuri.
În fața clădirii de birouri se află o grădină interioară, cu plante naturale și cascade de apă, cu spații de recreere, Wi-Fi gratuit și terase în aer liber ale cafenelelor și restaurantului de la parter.
Proiectul se bucură și de facilități de food și shopping, în afară de restaurantele de la parter, foarte aproape fiind și Galeriile Carrefour Orhideea.
Clădirea The Bridge 3 va avea 2 subsoluri, parter și zece etaje și va avea o mare vizibilitate în zonă, designul fiind realizat de cabinetul internațional de arhitectură Epstein, cu experiență de 90 ani în domeniul arhitecturii comerciale, atât în SUA, țara de origine, cât și la nivel internațional.
Dacă suneți în căutarea unui spațiu de birouri în zona Grăzăvești-Orhideea-Politehnică, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau (+4) 0723.26.61.97.