IBM pre-închiriază 10.000 mp spații de birouri, în The Bridge 3

The Bridge 3 este în acest moment în fază de construcție și se estimează că se va da în folosință în primul trimestru din 2020. IBM va ocupa o suprafață de 10.000 mp, jumătate din întreaga clădire The Bridge 3, care va avea în total o suprafață închiriabilă de 20.191 mp spații de birouri de clasă A.

IBM se află la cel de-al doilea contract semnat pentru proiectul The Bridge Park, acest nou contract de pre-închiriere de 10.000 mp, în The Bridge 3, fiind o extindere a spațiului actual de 18.000 mp, închiriat în The Bridge 1, prima clădire a complexului, în care funcționează din 2017.

Din cele trei clădiri de birouri ale The Bridge Park mai sunt spații disponibile doar în clădirea The Bridge 3. Aceasta va avea certificat LEED, având caracteristici de clădire verde.

Birourile sunt eficiente, cu sistem BMS de control, lumină naturală optimă și un consum redus de energie și apă, datorită sistemelor performante de climatizare, colectare și reciclare a apei de ploaie, panourilor fotovoltaice și a iluminatului LED, cu senzori de mișcare.

The Bridge 3 este bine localizat, în zona Grozăvești-Orhideea, cu acces ușor pentru angajați, având o stație de metrou în apropiere, linii de tramvai și de autobuz, dar și acces rutier direct către zonele de nord și de sud ale Capitalei, datorită Podului Basarab și est-vest, datorită Splaiului Unirii.

De asemenea, pentru angajații care vor să vină la birou cu bicicleta și trotineta, există spații speciale de parcare, vestiare și dușuri.

În fața clădirii de birouri se află o grădină interioară, cu plante naturale și cascade de apă, cu spații de recreere, Wi-Fi gratuit și terase în aer liber ale cafenelelor și restaurantului de la parter.

Proiectul se bucură și de facilități de food și shopping, în afară de restaurantele de la parter, foarte aproape fiind și Galeriile Carrefour Orhideea.

Clădirea The Bridge 3 va avea 2 subsoluri, parter și zece etaje și va avea o mare vizibilitate în zonă, designul fiind realizat de cabinetul internațional de arhitectură Epstein, cu experiență de 90 ani în domeniul arhitecturii comerciale, atât în SUA, țara de origine, cât și la nivel internațional.

Dacă dorești mai multe informații despre spatiile de închiriat din The Bridge, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
536 mp

The Bridge 1

Grozavesti, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
467 - 11.484 mp

The Bridge 3

Grozavesti, Bucuresti
  • 15,90 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
568 mp

The Bridge 2

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult