10 clădiri de birouri din București au atras atenția chiriașilor de birouri, care au semnat contracte pentru spații cu suprafețe mai mari de 3.000 mp, în primul trimestru din 2017, potrivit unei analize ESOP, pe baza datelor de la forumul celor mai mari agenții imobiliare.

Pe primele trei locuri în top se află trei clădiri mari, care au ajuns la vârsta primelor reînoiri de contracte North Gate (o suprafață de 20.000 mp), Sky Tower (4 tranzacții, cu un total de 12.780 mp) și City Gate (10.000 mp).

Chiriașii din clădirile de birouri North Gate, Sky Tower și City Gate au fost mulțumiți de spațiile lor și au prelungit contractele de închiriere, dându-le astfel un veto și în acest an, într-o piață de birouri cu multe proiecte aflate în lucru. Printre aceștia se numără Renault, Oracle și Rompetrol.

În proiectul Globalworth s-a închiriat în total o suprafață de 8.461 mp, în trei tranzacții distincte. Chiriașii și ei sunt nume de top în domeniile lor: Printec, Nespresso și Huawei.

În ceea ce privește noile clădiri de birouri intrate în piață, se remarcă Aviatorilor 8A (unde 4 chiriași au semnat contracte pentru o suprafață totală de 5.450 mp) și Landmark, cu un contract de preînchiriere de 4.506 mp.

Apropierea livrării primelor clădiri din proiectul Timpuri Noi Square este și ea de bun augur, trei chiriași semnând contracte în primele trei luni ale anului, cu un total de 5.600 mp. Între timp însă li s-au mai adăugat și alții.

Pentru oferte detaliate pentru spații de birouri în zona Timpuri noi, vă invităm să vizitați rubrica din site-ul nostru Oferte închirieri spații de birouri în zona Timpuri Noi, București !