În ce clădiri de birouri s-au închiriat spații în primul trimestru din 2017

10 clădiri de birouri din București au atras atenția chiriașilor de birouri, care au semnat contracte pentru spații cu suprafețe mai mari de 3.000 mp, în primul trimestru din 2017, potrivit unei analize ESOP, pe baza datelor de la forumul celor mai mari agenții imobiliare.

Pe primele trei locuri în top se află trei clădiri mari, care au ajuns la vârsta primelor reînoiri de contracte North Gate (o suprafață de 20.000 mp), Sky Tower (4 tranzacții, cu un total de 12.780 mp) și City Gate (10.000 mp).

Chiriașii din clădirile de birouri North Gate, Sky Tower și City Gate au fost mulțumiți de spațiile lor și au prelungit contractele de închiriere, dându-le astfel un veto și în acest an, într-o piață de birouri cu multe proiecte aflate în lucru. Printre aceștia se numără Renault, Oracle și Rompetrol.

În proiectul Globalworth s-a închiriat în total o suprafață de 8.461 mp, în trei tranzacții distincte. Chiriașii și ei sunt nume de top în domeniile lor: Printec, Nespresso și Huawei.

În ceea ce privește noile clădiri de birouri intrate în piață, se remarcă Aviatorilor 8A (unde 4 chiriași au semnat contracte pentru o suprafață totală de 5.450 mp) și Landmark, cu un contract de preînchiriere de 4.506 mp.

Apropierea livrării primelor clădiri din proiectul Timpuri Noi Square este și ea de bun augur, trei chiriași semnând contracte în primele trei luni ale anului, cu un total de 5.600 mp. Între timp însă li s-au mai adăugat și alții.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
290 - 9.648 mp

Sky Tower

Floreasca, Bucuresti
  • 18,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 2.365 mp

North Gate 1

Pipera, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
330 - 11.900 mp

City Gate

Presei Libere, Bucuresti
  • 16 - 18€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult