Proiectul ISHO Offices se va construi pe malul răului Bega, în zona centrală a Timișoarei și constă în realizarea unei clădiri de birouri de ultimă generație, cu o suprafață totală de 50.000 mp.

Clădirea este integrată într-un ansamblu mixt de spații de birouri, rezidențial, spații hoteliere și zonă de retail. Spațiile de birouri ISHO se vor livra în trei faze, primele urmând a se da în folosință la începutul anului viitor.

ISHO, creat de antreprenorul Ovidiu Şandor prin Mulberry Development, beneficiază de o bună locație centrală, între centrul vechi al orașului Timișoara și aeroportul local, cu acces la toate tipurile de mijloace locale de transport – autobuz, tramvai și troleibus– și în viitor și un ponton propriu, cu o stație proprie de vapor, pentru cei care vor prefera să vină la birou cu un water bus, cel mai nou mijloc de transport din oraș..

Proiectul de birouri ISHO are certificat cu BREEAM Excellent, fiind prevăzută cu BMS (Building Management System), cu sistem de climatizare HVAC, cu posibilitatea de a fi controlată temperatura în fiecare cameră, lifturi de mare viteză și un sistem performant de control al accesului în clădire, generatoare electrice. Spațiile de birouri vor fi tip open space.

Centru de afaceri ISHO Offices – facilități

Ca facilități, complexul va avea un centru de conferințe, 2.000 locuri de parcare, o sală de sport, spa, un parc propriu de 7.500 mp –cu o pistă de alergat, locuri de joacă, un after school, supermarket, cafenea, centru medical, farmacie și o bancă..

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri de viitor în Timișoara, găsiți ofertele detaliate pe site-ul nostru, în secțiunea Oferte cladiri de birouri în Timis.