Două dintre cele trei clădiri de birouri ale proiectului Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, sunt gata să își primească primii chiriași, potrivit monitorizării ESOP Consulting. Construcțiile noi și impunătoare sunt de acum un reper important în zona centrală Timpuri Noi din București, pe malul râului Dâmbovița, peste drum de stația de metrou cu același nume, Universitatea Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu și un cămin privat.

La noul proiect de birouri bucureștean se remarcă spațiul exterior, amenajat la standarde occidentale.

Timpuri_Noi_Square_Esop_3
Ca o noutate, proiectul Timpuri Noi Square are integrată, pe lângă birouri de închiriat și o arie generoasă de food și retail, cu o suprafață totală de 3.000 mp, cu mai multe destinații comerciale, spații atât interioare, cât și exterioare și terase generoase. Această zonă de “plaza”, cum a numit-o proiectantul, după model italian, va avea rol de socializare și relaxare.

Spațiile de servicii de food, cu o suprafață totală de 2.200 mp au fost închiriate de grupul Fratelli, care va aduce aici mai multe branduri proprii -Fratelli Bistro, Biutiful Downtown și o cantină.

Printre chiriașii spațiilor de birouri se numără Trement Software Consulting, Netcentric Eastern Europe, Kruk România, Impact Hub, Phoenix Contact.

Spațiile de birouri au certificat BREEAM Excelent, fiind construite la standarde de clădire verde, care respectă principiile de sustenabilitate: consum redus de energie și sistem de reciclare a apei uzate, sistem de climatizare cu aport de aer proaspăt, iluminat pe bază LED, sistem de încărcare propriu pentru mașinile electrice, parcare de biciclete.

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square București are în plan trei faze:

1. Timpuri Noi Square Office 1, cu 10 etaje și o suprafață totală de birouri de 13.385 mp,
2. Timpuri Noi Square Office 2, cu 10 etaje, dar cu o suprafață de birouri mai mare, de 19.139 mp,
3. a treia fază, aflată încă în lucru, Timpuri Noi Square Office 3, cu o înălțime de șapte etaje și o suprafață totală de 20.063 mp.

Prima clădire a proiectului de birouri Timpuri Noi Square Office 1 este închiriată complet.

În acest moment, mai sunt disponibile la închiriere câteva spații la cheie, în Timpuri Noi Square Office 2, cu suprafețe de peste 400 mp și la pre-închiriere spații de birouri în clădirea Timpuri Noi Square Office 3, care este prevăzută a se finaliza anul viitor.

Detalii comerciale pentru spațiile de birouri disponibile le găsiți în pagina de ofertă:

Timpuri Noi Square III – Centru de afaceri la închiriere Timpuri Noi, București

Pentru oferte de spații de birouri disponibile în proiect vă puteți adresa consultanților ESOP Consulting la emailul cereri@esop.ro.