Între Universitate și Calea Victoriei, pe strada Matei Millo, lângă Hotel Novotel se construiește un proiect de birouri cu un design modern, în linii curajoase și cu pereți din sticlă, care permite pătrunderea luminii naturale din abundență. Matei Millo Offices va fi gata în primul trimestru din 2020.

Construcția, cu un regim de înălțime de trei subsoluri, parter și nouă etaje, va avea o suprafață închiriabilă de birouri de 9.000 mp, de spații de clasă A, cu câte 950 mp pe etaj.

La subsol, proiectul are prevăzută o parcare cu 130 de locuri, cu un sistem de alocare dinamică, ce îi crește eficiența cu 40%, disponibil printr-o aplicație de telefon și cu stații electrice de încărcare.

De asemenea, Matei Millo Novotel Offices va avea și locuri de parcare pentru biciclete și vestiare și dușuri pentru viitorii angajați care vor veni la birou folosind un vehicul eco.

Proiectul Matei Millo Offices este precertificat BREEAM, întrunind standarde înalte privind eficiența energetică, iluminatul natural, locația bună din punctul de vedere al accesibilității la mijloacele de transport, managementul calității aerului și al reciclării.

Ca facilități, clădirea va beneficia de prize date-voce , cablare voce-date, BMS, generator pentru sisteme vitale, sprinklere, hidranți, acces control în spațiile de birou, internet prin fibră optică.

La final, se va amenaja și o terasă verde, cu mobilier adecvat pentru relaxare și Wi-Fi. Pentru a crea o punte între interior și exterior și spații noi de relaxare sau discuții informale, fiecare etaj va benefica de câte o loggie (galerie exterioară încorporată unei clădiri, acoperită și deschisă către exterior).

Locația este ultracentrală, premium, foarte aproape de Universitatea din București, de hotelurile Novotel și Hilton, dar și de Parcul Cișmigiu și de zona Piața Romană. La 5 minute de mers pe jos se află stația de metrou Universitate. La o distanță mică de mers pe jos se află cafenele, restaurante, dar și Centrul Istoric, un important hub de relaxare și petrecere a timpului liber și numeroase grădinițe, școli și licee cu reputație bună, pentru copiii viitorilor angajați.

Pentru detalii comerciale de închiriere, vă invităm sa vizitați pagina de ofertă Business center la închiriere sau vânzare, Calea Victoriei, București, București.

Mai multe detalii despre acest proiect, dar și despre alte proiecte de birouri din zonă vă pot furniza colegii noștri la cereri@esop.ro sau telefon (+4) 0215280440.