Proiectul mixt One Verdi Park a obținut autorizația de construire, pentru două clădiri tip turn, unul de birouri cu 17 și celălalt rezidențial cu 20 etaje, unite la parter printr-un spațiu comercial de 2.200 mp.
Turnul de birouri va avea 17 etaje și o suprafață închiriabilă de 21.000 mp și se estimează că se va da în folosință în 2021.

Birourile vor fi construite la standarde superioare, de clasă A, urmând a respecta cerințele pentru certificarea în sistem internațional LEED Platinum și WELL.
Celălalt turn, cu 20 etaje, va avea destinație de locuit, urmând ca aici să fie puse în vânzare 134 de apartamente.
În total, vor fi amenajate și 451 de locuri de parcare și o zonă verde, care va ocupa peste 30% din teren.
Proiectul se va construi pe Bulevardul Barbu Văcărescu, vis-a-vis de Parcul Verdi, la aproximativ un kilometru de Promenada Mall, în zona de centru-nord a Capitalei.

Conceptul mixte-use – birouri și rezidențial – ia amploare și în București, în acest an fiind lansate mai multe proiecte mari care au în același loc spații de birouri, dar și apartamente aflate la vânzare sau la închiriere, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP Consulting.
Pentru început, s-au anunțat trei astfel de proiecte în zona de centru-nord, dar sunt în diverse stadii de pregătire și alte investiții similare în alte zone, precum Tineretului-Unirii, Răzoare și Politehnică.
Pentru mai multe detalii despre închirierea de birouri în clădiri existente, dar și în proiecte aflate în lucru, cu termen de finalizare în 2020-2021 puteți contacta colegii noștri la [email protected]