Proiectul U-Center are o poziție privilegiată, fiind situat central, în zona Tineretului, între Parcul Tineretului și Parcul Carol, lângă Colegiul Gheorghe Șincai și foarte aproape de stația de metrou Tineretului. Complexul este destinat companiilor pentru care primează starea de bine a personalului și vor să fie aproape de o pepinieră de viitori angajați.
U-Center va fi dezvoltat în două etape și prevede construirea a două clădiri multifuncționale, cu spații de retail la parter și birouri la etajele superioare, cu o suprafață totală de 63.000 mp de spații de birouri.
În prima fază, se va construi o clădire de business de calitate superioară, de clasă A, cu o suprafață totală de 32.837 mp, cu opt etaje de birouri, într-o soluție arhitecturală modernă, cu spații vitrate mari, luminoase și zonă comercială la parter.
Proiectul are prevăzute 426 locuri în parcarea subterană desfășurată pe două niveluri.
Birourile vor fi construite la standarde de clădire verde, fiind pre-certificate cu LEED Platinum.
U-Center mizează pe noul pol de business central, apărut în jurul Pieței Unirii, noul proiect fiind situat în zona Tineretului, lângă stația de metrou Tineretului, la o stație de metrou distanță de Piața Unirii.
Viitoarele birouri se află lângă Colegiul Gheorghe Șincai, o importantă instituție de învățământ din București, la stația de metrou Tineretului, aflată la două stații de metrou distanță de Universitatea București și la două stații de tramvai de două universități particulare din București.
Zona Tineretului este ușor accesibilă către toate cartierele bucureștene, este apropiată de cartierele din Sudul Capitalei, dar are și linie de metrou direct cu zonele din Nordul Bucureștiului, în sens invers traficului de la orele de vârf.
La o stație de metrou distanță sau la 15 minute de mers pe jos se află Centrul Istoric, acolo unde se află peste 300 restaurante, baruri și locuri de petrecut timpul liber pentru tineri.
În Parcul Tineretului și Parcul Carol se află terenuri de sport amenajate, unde se pot practica numeroase activități sportive precum fotbalul, tenisul, baschetul și skateboardul.
Dacă doriți să rezervați un spațiu de birouri în proiectul U-Center, colegii noștri vă pot oferi detalii prin email la [email protected] sau la telefon: (+4) 021.528.04.40, mobil: (+4) 0723.26.61.97.