Lucrările de construcție la clădirile din centrul de afaceri  Expo Business Park, București, avansează în grafic, potrivit monitorizării ESOP, în acest moment fiind aproape finalizată închiderea fațadelor. Primele spații de birouri din Expo Business Park se vor da în folosință în trimestrele 2 și 3 din acest an.

Clădirile de birouri sunt pre-certificate BREEAM Excellent, având toate caracteristicile unei construcții verzi, cu un consum redus de energie, iluminat natural optim și cu numeroase facilități pentru protejarea mediului înconjurător și oferirea unei ambianțe de lucru sănătoase pentru angajați. În acest sens, se înscrie și amenajarea unui amfiteatru în aer liber, cu spații de relaxare și networking, între cele 3 clădiri de birouri.

La finalizare, cele 3 clădiri de birouri, din centrul de afaceri Expo Business Park, vor avea o suprafață închiriabilă de 38.000 mp. O mare parte din această suprafață a fost deja rezervată de mari companii, printre viitorii chiriași numărându-se ING, World Class care va amenaja un club de sănătate, Stradale, 1 Minute și Spaces.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Jiului și la 7 minute de mers pe jos de Casa Presei Libere și Parcul Herăstrău.

Mai multe detalii despre proiect găsiți în articolul nostru de lansare Expo Business Park va fi proiectul ancoră al zonei Expoziției.

În zona Expoziției, așa cum se conturează noul pol de business care se va concentra în jurul Expo Business Park, se află în lucru sau în diverse stadii de autorizare 11 mari proiecte de birouri sau rezidențiale, care vor totaliza la finalizare peste 100.000 mp spații de birouri și peste 3.000 locuințe noi.

„Zona Expoziției prezintă câteva avantaje în acest moment, dar are un și mai mare potențial în viitor, datorită lucrărilor la viitoarea magistrală de metrou și a terenurilor libere, unele aflate la vânzare, pe care se mai poate construi.

Pentru companiile aflate în căutarea unui spațiu de birouri, zona Expoziției este interesantă atât din punctul de vedere al accesibilității – o stație de metrou existentă în apropiere și alte 2 viitoare stații de metrou, pe viitoarea magistrală către aeroportul Otopeni, precum și a faptului că se află la egală distanță de doi poli importanți de business, din Aviației-Barbu Văcărescu-Floreasca și cel din zona Orhideea-Grozăvești-Politehnică”, recomandă Alexandru Petrescu, Managing Partner de la ESOP Consulting.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Expo Business Park – Clădirea 1 – Birouri de închiriat în centru de afaceri Presei Libere, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.