La proiectul Expo Business Park s-a închis fațada

Lucrările de construcție la clădirile din centrul de afaceri  Expo Business Park, București, avansează în grafic, potrivit monitorizării ESOP, în acest moment fiind aproape finalizată închiderea fațadelor. Primele spații de birouri din Expo Business Park se vor da în folosință în trimestrele 2 și 3 din acest an.

Clădirile de birouri sunt pre-certificate BREEAM Excellent, având toate caracteristicile unei construcții verzi, cu un consum redus de energie, iluminat natural optim și cu numeroase facilități pentru protejarea mediului înconjurător și oferirea unei ambianțe de lucru sănătoase pentru angajați. În acest sens, se înscrie și amenajarea unui amfiteatru în aer liber, cu spații de relaxare și networking, între cele 3 clădiri de birouri.

La finalizare, cele 3 clădiri de birouri, din centrul de afaceri Expo Business Park, vor avea o suprafață închiriabilă de 38.000 mp. O mare parte din această suprafață a fost deja rezervată de mari companii, printre viitorii chiriași numărându-se ING, World Class care va amenaja un club de sănătate, Stradale, 1 Minute și Spaces.

Birourile se află la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Jiului și la 7 minute de mers pe jos de Casa Presei Libere și Parcul Herăstrău.

În zona Expoziției, așa cum se conturează noul pol de business care se va concentra în jurul Expo Business Park, se află în lucru sau în diverse stadii de autorizare 11 mari proiecte de birouri sau rezidențiale, care vor totaliza la finalizare peste 100.000 mp spații de birouri și peste 3.000 locuințe noi.

„Zona Expoziției prezintă câteva avantaje în acest moment, dar are un și mai mare potențial în viitor, datorită lucrărilor la viitoarea magistrală de metrou și a terenurilor libere, unele aflate la vânzare, pe care se mai poate construi.

Pentru companiile aflate în căutarea unui spațiu de birouri, zona Expoziției este interesantă atât din punctul de vedere al accesibilității – o stație de metrou existentă în apropiere și alte 2 viitoare stații de metrou, pe viitoarea magistrală către aeroportul Otopeni, precum și a faptului că se află la egală distanță de doi poli importanți de business, din Aviației-Barbu Văcărescu-Floreasca și cel din zona Orhideea-Grozăvești-Politehnică”, recomandă Alexandru Petrescu, Managing Partner de la ESOP Consulting.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Expo Business Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
928 mp

Expo Business Park

Presei Libere, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
300 - 28.000 mp

Expozitiei 1 Bucuresti

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,25 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.068 - 18.024 mp

City Rose Park

Presei Libere, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
980 mp

Expo Business Park cladirea 2

Presei Libere, Bucuresti
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult