Lucrările de construcție sunt avansate la Eminescu Office, clădire boutique în zona Romană

Eminescu Office este un proiect premium, cu 7 etaje de spații de birouri de clasă superioară și 81 locuri de parcare, dotate și cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și facilități pentru biciclete.

Spațiile sunt flexibile, la parter se poate amenaja și un spațiu comercial sau o zonă de servicii, iar pe fiecare etaj de birouri este disponibilă câte o suprafață de birouri noi de 720 mp, existând însă posibilitatea compartimentării pentru câte trei potențiali chiriași pe etaj.

Lucrările de construcție sunt în derulare, în această lună se închide fațada, conform unei monitorizări ESOP.

În total, clădirea Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, având spații de birouri open space partiționat, cu un design inteligent, care permite lumină naturală pentru toate posturile de lucru și terase generoase pe fiecare etaj.

Construcția este realizată cu materiale premium, care asigură o bună izolare și un consum redus de energie. Proiectul va avea facilități pentru conferințe, pază 24 ore, CCTV și sistem de management al clădirii.

Eminescu Office se află într-o zonă istorică ultracentrală a Capitalei, cu un mixt de clădiri vechi și clădiri boutique construite recent, cu destinație comercială sau rezidențială, în apropiere aflându-se instituții de prestigiu, reședințe de ambasadori și consulate.

La 5 minute de mers pe jos se află o importantă instituție de învățământ universitar din țară Academia de Studii Economice din București (ASE), iar la trei stații de autobuz se află Universitatea din București, cu 19 specialități de învățământ superior și 93 de specializări de licență.

În apropiere se află Piața Romană, un important hub de transport din București, cu stație de metrou.

La distanță de mers pe jos de clădirea de birouri se află numeroase restaurante, cafenele, magazine de proximitate, un furnizor renumit de cursuri de engleză British Council, un liceu privat și câteva pop-shopuri, cu obiecte de artă, îmbrăcăminte și accesorii create de designeri români.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Eminescu Office, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
205 - 1.105 mp

Inchiriere centru de afaceri

Dacia, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
167 - 1.601 mp

Maria Rosetti Tower

Universitate, Bucuresti
  • 14€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
150 - 300 mp

Cladire de birouri flexibila

Rosetti, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
370 mp

Imobil birouri de inchiriat

Dacia, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult