Eminescu Office este un proiect premium, cu 7 etaje de spații de birouri de clasă superioară și 81 locuri de parcare, dotate și cu stații de încărcare pentru mașinile electrice și facilități pentru biciclete.

Spațiile sunt flexibile, la parter se poate amenaja și un spațiu comercial sau o zonă de servicii, iar pe fiecare etaj de birouri este disponibilă câte o suprafață de birouri noi de 720 mp, existând însă posibilitatea compartimentării pentru câte trei potențiali chiriași pe etaj.

Lucrările de construcție sunt în derulare, în această lună se închide fațada, conform unei monitorizări ESOP.

birouri_mici_Romana-1

În total, clădirea Eminescu Office are o suprafață închiriabilă de 7.500 mp, având spații de birouri open space partiționat, cu un design inteligent, care permite lumină naturală pentru toate posturile de lucru și terase generoase pe fiecare etaj.

Construcția este realizată cu materiale premium, care asigură o bună izolare și un consum redus de energie. Proiectul va avea facilități pentru conferințe, pază 24 ore, CCTV și sistem de management al clădirii.

Eminescu Office se află într-o zonă istorică ultracentrală a Capitalei, cu un mixt de clădiri vechi și clădiri boutique construite recent, cu destinație comercială sau rezidențială, în apropiere aflându-se instituții de prestigiu, reședințe de ambasadori și consulate.

La 5 minute de mers pe jos se află o importantă instituție de învățământ universitar din țară Academia de Studii Economice din București (ASE), iar la trei stații de autobuz se află Universitatea din București, cu 19 specialități de învățământ superior și 93 de specializări de licență.

În apropiere se află Piața Romană, un important hub de transport din București, cu stație de metrou.

La distanță de mers pe jos de clădirea de birouri se află numeroase restaurante, cafenele, magazine de proximitate, un furnizor renumit de cursuri de engleză British Council, un liceu privat și câteva pop-shopuri, cu obiecte de artă, îmbrăcăminte și accesorii create de designeri români.

Pentru detalii comerciale de închiriere, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Închiriere birouri în business center Dacia, București, sau să vă adresați colegilor noștri la cereri@esop.ro.