Jiului Campus Business Park va avea două clădiri mari de birouri de clasă superioară, cu o suprafață închiriabilă estimată de aproximativ 45.000 mp. Amplasamentul se află chiar lângă stația de metrou Jiului, în zona Bucureștii Noi, potrivit monitorizării ESOP.

Birourile din cele două clădiri din acest campus vor fi dispuse pe nouă etaje, având o suprafață închiriabilă de aproximativ 3.000 mp pe fiecare etaj, cu o dispunere tip open space și cu retail și servicii la parter. Primele birouri se preconizează că se vor da în folosință în 2020-2021.

Ca facilități, proiectul de birouri va avea BMS (Building Management System), climatizare prin sistem 4 pipe cu aport de aer proaspăt și ferestre care se deschid.

Proiectul va avea o vizibilitate maximă în zonă, având un design emblematic, realizat de cabinetul internațional de arhitectură Chapman Taylor, care are lucrări pentru care a primit peste 250 de premii internaționale de arhitectură. În România, Chapman Taylor a mai realizat soluțiile de arhitectură ale proiectelor Oregon Park, Expo Business Park și The Mark.

Și spațiul exterior va fi amenajat pentru a oferi momente de relaxare și networking pentru viitorii angajați. Jiului Campus Business Park va avea integrată o grădină interioară, cu mobilier urban și un landscape realizat de profesioniști.

Suprafața terenului pe care se va construi proiectul de birouri din zona Jiului este de 1,6 hectare, lotul fiind cumpărat anul trecut.

Zona Jiului are potențial de dezvoltare și pe segmentul de birouri. La stația următoare de metrou, 1 Mai, se află viitorul pol de business Romexpo, unde același dezvoltator imobiliar a pornit primele clădiri de birouri de clasă A și a atras nume mari de companii în proiectele sale, printre acestea numărându-se ING, World Class și Spaces.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Cladire de birouri la închiriere în zona Bucureștii Noi.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.