Clădirea de birouri de lângă Universitatea Politehnică din București se apropie de finalizare și spațiile de birouri sunt pre-închiriate în marea majoritate, potrivit unei monitorizări ESOP. Unul din chiriașii principali, operatorul de clinici medicale Regina Maria a realizat amenajarea interioară și a inaugurat spațiul.
Rețeaua Regina Maria a deschis Policlinica privată de pediatrie The Light, considerată ca fiind cea mai mare unitate medicală cu servicii pentru copii. Centrul de sănătate include și o clinică Kinetic Sport&Medicine.

În total, în spațiul de la parter de la The Light se află 19 cabinete pentru consultanții, șase săli speciale pentru tratamente, vaccinări, investigații, două locuri de joacă pentru copii, un spațiu pentru parcat cărucioarele, o zonă lounge pentru adulți și o sală de conferințe pentru ședințe medicale și workshop-uri pentru părinți. În clinica de kinetoterapie, destinată atât copiilor, cât și adulților, sunt amenajate separat alte 15 cabinete specializate.
Proiectul The Light prevede construirea a trei clădiri înalte de birouri de clasă A: The Light One, The Light Two și The Light Three.

The Light One are 11 niveluri și  în total o suprafață închiriabilă de 21.653 mp. În acest moment mai sunt două etaje libere.

The Light se află în noul hub de birouri Politehnică-Grozăvești-Orhideea, în imediata apropiere a Universității Politehnice din București, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Politehnică.

La șapte minute de mers pe jos se află Cotroceni Mall și la 10 minute de mers pe jos Grădina Botanică și Palatul Cotroceni, sediul administrației prezidențiale.
Zona cunoaște o dezvoltare accelerată, pe lângă clădirile noi de birouri, cu spații de servicii la parter, fiind în lucru sau finalizate ansambluri rezidențiale care totalizează peste 10.000 apartamente noi, la o distanță de maximum un kilometru. Astfel, există posibilitatea ca actualii și viitorii angajați să găsească soluții de locuire avantajoase, atât din punct de vedere calitativ, cât și al distanței mici, pe care le pot parcurge pe jos sau cu mijloace de transport alternative, în siguranță: biciclete sau trotinete.
Mai multe detalii tehnice despre proiectul The Light găsiți în articolul nostru The Light One se apropie de finalizare
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri vibrant, emblematic pentru companie, aproape de finalizare sau aflat în lucru, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]