Clădirea de birouri Maria Rosetti Tower se află în zona ultracentrală Universitate și va avea din luna februarie disponibile la închiriere spații de birouri cu suprafețe de la 180 mp până la maximum 753 mp, pe etaje diferite, potrivit monitorizării ESOP.

Centrul de afaceri Maria Rosetti Tower, clădire de sticlă care se face ușor remarcată printre vilele din zonă, are spații de birouri de clasa A și dispune de multiple dotări, precum acces control, podea înălțată, BMS, generator electric, prize date-voce, cablare voce-date, internet prin fibră optică și centrală pentru tratarea aerului.

Construcția a fost terminată în 2008 și are în total o suprafață construită de 11.156 mp și o suprafață închiriabilă de 7.200 mp.

Strada Maria Rosetti, unde se află situată clădirea boutique, se află în zona ultracentrală Universitate, între stațiile de metrou Universitate și Romană, în planul doi, printre numeroase vile istorice, o mare parte renovate, transformate în restaurante, centre de cultură sau de evenimente, care amintesc de Micul Paris.

La 5 minute de mers pe jos se află Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, la 9 minute de mers pe jos se află Universitatea din București, cu 19 facultăți arondate și la 8 minute de mers pe jos se află Academia de Științe Economice (ASE). În proximitate se găsesc numeroase restaurante, bistro-uri, taverne, cafenele cosmopolite, librării, teatre și cinematografe.

Zona este potrivită pentru companii din IT&C, outsourcing și BPO, care angajează tineri care își îmbunătățesc continuu studiile sau se află în programe de master sau în instituții de învățământ superior sau pentru companii de consultanță care își doresc un sediu reprezentantiv, într-o zonă vibrantă.

În acest moment, pachetul de închiriere este avantajos pentru spațiile de birouri care se eliberează în curând, potrivit brokerilor ESOP.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Centru de afaceri la închiriere – zona Universitate, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.