În acest an, s-au înmulțit târgurile de primăvară, cu mărțișoare și cadouri simpatice din holurile sediilor de birouri ale marilor companii din București, Iași, Cluj-Napoca sau Timișoara. Așa că vă îndemnăm să vă interesați la recepție în ce date vin și în clădirea de birouri unde lucrați, astfel încât să puteți rezolva rapid aprovizionarea cu mărțișoare, fără a mai pleca de la birou, dimineața sau în pauza de masă.

Aceste târguri de primăvară sunt binevenite atât pentru angajații companiilor chiriașe, cât și pentru întreprinzători, florari, mici meșteșugari sau chiar organizații de caritate, care în acest fel strâng mai ușor bani pentru campanii umanitare.

În ce clădiri de birouri au loc târguri de mărțișoare, produse hand made, aranjamente florale sau alte mici cadouri smart: Băneasa Business Center, clădirea UniCredit, turnul BRD din Calea Victoriei, clădirea HP din Pipera, United Business Center Iași, United Business Center Timișoara, Europe House, Charles de Gaulle Plaza, potrivit unei monitorizări ESOP.

În clădirile de birouri Europe House și Charles de Gaulle Plaza au loc chiar mici expoziții cu vânzare de mărțișoare și buchete de flori din hârtie realizate de mici antreprenori copii, de la Ken Academy.

La United Business Center Timișoara se organizează Mărțișorul faptelor bune, de către Academia Mămicilor din Timișoara, unde se vând mărțișoare și mici obiecte realizate de voluntari, care strâng bani pentru crearea unor mici biblioteci în 170 unități de învățământ de stat.

Acest trend se înscrie în șirul de activități organizate de către proprietarii clădirilor de birouri pentru a crea comunități și a oferi cât mai multe facilități angajaților.