Compania de IT&C Microchip Technology Romania închiriază suplimentar o suprafaţă de 1.000 mp în clădirea de birouri Afi Park 1, de lângă mallul Afi Palace Cotroceni.

În noul spaţiu de birouri vor lucra încă 100 angajaţi ai firmei, numărul de specialişti care lucrează în cadrul Microchip Technology Romania, în domeniul semiconductoarelor dublându-se cu această ocazie.

Clădirea de birouri Afi Park 1 face parte din complexul de birouri Afi Park – dezvoltator AFI Europe Romania, din imediata apropierea mallului Afi Palace Cotroceni, dezvoltat de acelaşi investitor. Birourile se află la patru minute de mers pe jos de staţia de metrou Politehnică, în zona de centru-vest a Capitalei, la două staţii de tramvai de Palatul Cotroceni.

afi_Park_1_Esop_interior

Afi Park 1 are în total o suprafaţă construită de 13.693 mp şi o suprafaţă închiriabilă de 10.769 mp de spaţii de birouri. Clădirea beneficiază de facilităţi propice activității de IT&C: prize date-voce (o priză dublă pentru mp închiriaţi), BMS, generator pentru sisteme vitale, generator pentru sisteme ale chiriasului , sprinklere, acces control, system de climatizare 4 tevi cu aport de aer proaspăt.

În 2016, ESOP Consulting a intermediat două tranzacţii de birouri în complexul Afi Park.

Mai multe detalii vă prezentăm în pagina de ofertă Birouri de inchiriat in centru de afaceri Cotroceni, iar pentru mai multe oferte de spații de birouri de închiriat în această zonă din București, vă invităm să vizitați secțiunea Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Cotroceni, din site-ul nostru.

Pentru orice de tip de cereri de birouri în zonă vă puteţi adresa la office@esop.ro!