Anul viitor, Microsoft se va muta în două din clădirile de birouri Campus 6, aflate acum în construcție, pe o suprafață totală de 22.905 mp. Proiectul de birouri Campus 6 se află într-o locație privilegiată, vibrantă, lângă cel mai mare hub de pregătire a tinerilor cu studii tehnice, respectiv la 200 metri de Universitatea Politehnică din București și la 400 metri de cel mai mare campus studențesc din România.

De asemenea, proiectul de birouri are stația de metrou Politehnică în imediata apropiere, o conexiune cu linia de tramvai rapidă 1 și mai multe linii de autobuz și troleibuz, ce asigură accesul direct către toate cartierele bucureștene.

Un alt avantaj al amplasamentului este și faptul că viitorii angajați se află la 300 metri de cel mai mare centru comercial din București, AFI Cotroceni, cu nenumărate facilități de shopping, food și petrecere a timpului liber. De altfel și la parterul clădirilor de birouri din proiectul Campus 6 vor fi amenajate cafenele, restaurante și terase dotate cu mobilier urban și Wi-Fi, pentru continuarea activităților de networking și în afara spațiilor de birou, într-un mod plăcut și relaxant.

La finalizarea celor trei clădiri de birouri din Campus 6, între acestea se va amenaja un spațiu ca un amfiteatru în aer liber.

Microsoft va ocupa integral clădirea de birouri Campus 6.2 și o parte din Campus 6.3 și îi vor fi alocate 500 locuri de parcare.

Dezvoltatorii urmăresc implementarea WELL Building Standard pentru acest proiect de birouri, în plus față de certificarea LEED de clădire verde, ce asigură un consum redus de energie și protejarea mediul înconjurător.Campus 6 prevede o pistă de alergat pe acoperiș, un centru de închiriat biciclete, vestiare, dușuri și stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă CAMPUS 6 – Phase III – Spații de birouri de închiriat în zona Grozăvești, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.