Proiectul de birouri AFI Tech Park atrage trei noi chiriași, ocupând încă 5.600 mp: certSIGN a semnat un contract pentru o suprafață de 2.300 mp, New Work va amenaja un spațiu de co-working pe o suprafață de 2.800 mp iar Afcon Electra România își va muta birourile pe o suprafață de 500 mp.

New Work va opera și spațiul comun de conferințe. Cu noii chiriași, prima etapă a proiectului ajunge la un grad de ocupare de 80%, din cei 22.000 mp suprafață închiriabilă. AFI Tech Park 1 a fost inaugurat în ultimul trimestru din 2018, viitorii locatari având astfel posibilitatea să treacă repede la amenajarea spațiilor.

La începutul acestui an au fost demarate lucrările de construcție la etapa a doua a proiectului, AFI Tech Park 2, potrivit monitorizării ESOP.

AFI Tech Park 2 va avea tot o suprafață închiriabilă de 22.000 mp, dispusă pe opt etaje, cu termen de finalizare în trimestrul trei din 2020. Viitoarele spații de birouri, de tip open space și partiționat sunt disponibile la pre-închiriere.

Centrul de afaceri este gândit ca un campus, care va avea propria lui comunitate, cu facilități high tech, precum generatoare de rezervă pentru sistemele chiriașilor, control acces, prize date-voce, dar și o carte de membru în AFI Tech Park Club pentru fiecare angajat, care oferă reduceri și beneficii la restaurantele din zonă, la sala generoasă de fitness World Class din complex, cu un spațiu desfășurat pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp, închiriată prin intermediul ESOP. Detalii despre tranzacție găsiți în articolul nostru realizat la momentul semnării contractului: La AFI Tech Park se pune fațada și apar primii chiriași: World Class și 1 Minute.

AFI Tech Park are atuu-urile unei clădiri verzi, consum redus de energie și grijă pentru mediu, deținând pre-certificarea LEED Platinum și o locație centrală, fiind situat în zona de centru-vest a Capitalei, în imediata apropiere a parcului de retail Vulcan Value Centre și lângă Casa Poporului.

Mai multe detalii tehnice privind proiectul de birouri de Clasa A din Bucureşti, vă prezentăm în secţiunea specială din site-ul nostru – AFI TECH PARK.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri central, la un preț competitiv, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau la (+4) 021.528.04.40, Mobil: (+4) 0723.26.61.97.