Compania NTT Data Romania a semnat un contract pentru o suprafață de 4.000 mp de spații de birouri, în clădirea Unirii View, aflată în construcție în apropierea magazinului Unirea din București.

Acesta este prima tranzacție de pre-închiriere în Unirii View, turnul de birouri care are cea mai mare vizibilitate în zona ultracentrală a Capitalei și care este prevăzut a se da în folosință în 2018.

Proiectul de birouri va avea 18 niveluri și 73 metri, rivalizând ca înălțime cu Hotelul Intercontinental.

Spațiile de birouri vor fi de cea mai înaltă calitate, de standarde de clasă A, fiind pre-certificate BREEAM. Proiectul este realizat de compania de construcții Bog’Art, care are în portofoliu cele mai mari centre de afaceri din Bucureșți.
Locația este una de top, proiectul de birouri fiind situat între centrul comercial Unirea Shopping (unde au magazine retaileri de top, cu mărci de îmbrăcăminte precum Zara, Stradivarius, magazinul flagship H&M din București etc) și Biblioteca Națională.

La Unirii View se ajunge ușor din toate colțurile orașului, fiind situat la 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Unirii, cel mai important hub de transport din București.

În ceea ce privește posibilitățile de restaurante și cafenele, în zone sunt nenumărate variante, așa cum numai în zona ultracentrală a unui oraș se pot găsi. La parterul clădirii este prevăzută o zonă comercială de 285 mp, în apropierea clădirii sunt terase și cafenele stradale, la 10 minute de mers pe jos se află Centrul vechi, unde se găsesc peste 300 de restaurante și cafenele,  iar la cinci minute se află zona de food court din centrul comercial Unirea.

Primul chiriaș, NTT Data Romania este o compania de soluții IT&C, software și servicii integrate, fondată în 2000, care aparține concernului japonez cu același nume, cu afaceri de 13 miliarde de euro pe an și peste 76.000 de angajaţi la nivel mondial.

Sediul central al filialei din România este în Cluj-Napoca și planurile de expansiune ale companiei NTT Data Romania au în vedere depășirea unui număr de 1.600 angajați, până la sfârșitul acestui an.

Mai multe detalii tehnice găsiți în oferta de închiriere pe site-ul ESOP Consulting – Spatii de inchiriat in centru de afaceri Unirii, Bucuresti în Unirii View fiind disponibile spații de birouri cu suprafețe de la 1.131 mp, cât are fiecare etaj.

Vă puteți adresa colegilor noștri de vânzări, printr-o cerere la telefonul (+4) 0723.26.61.97 sau prin email la office@esop.ro.