În această lună se dă în folosință o clădire tip boutique, cu spații de birouri premium, în zona Charles de Gaulle, lângă metrou Aviatorilor.

Clădirea cu arhitectură avangardistă, are cinci etaje și o suprafață închiriabilă de 6.800 mp, iar finisajele sunt de top. Suprafața minimă de închiriat este de 200 mp, iar cea maximă de 5.500 mp. Parterul a fost deja închiriat.

Aviatorilor_blog_nov_2016
Birourile sunt prevăzute cu sistem integrat de aer condiționat, încălzire și aerisire și control individual al temperaturii, sisteme de supraveghere: antiefractie, control acces si televiziune cu circuit inchis, prize date-voce (o priza dubla pentru mp inchiriati), cablare voce-date.

Pentru mai multe detalii privind Centrul de afaceri la inchiriere Aviatorilor  vă puteți adresa brokerilor ESOP, care vă pot furniza mai multe informații tehnice și condițiile actuale de închiriere, din perioada de promoție.

Despre zona Aviatorilor

Este una din cele mai bine cotate zone de birouri premium din Capitală, situată în sectorul 1, fiind o zonă mixtă, de birouri și rezidențial de lux, amplasată în partea de centru-nord a Bucureștiului, având ca vecinătăți Parcul Herăstrău, cel mai mare din București și zonele Victoriei, Primăverii, Dorobanți și Arcul de Triumf-Kiseleff.

În zona Aviatorilor se pot închiria birouri în clădiri noi, moderne, construite în ultimii 15 ani, dar de talie mică și mijlocie, cu finisaje premium, cu suprafețe de maxim 6.000 mp sau în vile mari, renovate, cu suprafețe cuprinse între 200 și 750 m.

Vilele au o arhitectură reprezentativă, fiind construite în perioada interbelică, în cea mai mare parte și au fost reședințe de diplomați sau boieri pe vremea când Bucureștiul era denumit Micul Paris.

vila_Aviatorilor_Esop_birouri
Cartierul Aviatorilor este considerată o zonă verde, cu multe spații verzi și este înconjurat de două parcuri importante, Parcul Kiseleff și Parcul Herăstrău, cel mai mare din București.

Accesul către centrul orașului este iar unul optim, Bulevardul Aviatorilor fiind un element principal de legătură între Nord și Piața Victoriei.

În ceea ce privește mijloacele de transport, în zonă sunt două stații importante de metrou, Aviatorilor și Victoriei, existând o bună conexiune cu alte cartiere, prin numeroasele linii de autobuz.

Ofertele noastre pentru spații de închiriat sau imobile la vânzare le găsiți în secțiunea Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Aviatorilor Bucuresti, iar pentru detalii și oferte personalizate vă invităm să ne contactați!