La granița dintre cartierele Floreasca și Primăverii apare un nou proiect de birouri: One Tower

Au demarat lucrările de construcție la clădirea de birouri One Tower, situată lângă Parcul Floreasca. One Tower face parte dintr-un proiect mixt de birouri, retail și rezidențial, la standarde înalte de calitate și cu atribute ecologice.

Componenta de birouri One Tower va avea o suprafață închiriabilă de 24.385 mp, într-un turn reprezentativ cu 16 etaje, potrivit prezentării primite de compania noastră ESOP Consulting | CORFAC International de la dezvoltator.

Pe lângă clădirea de birouri în proiectul de regenerare urbană mai sunt prevăzute clădiri noi cu destinație rezidențială și de retail. Spațiile comerciale vor aduce pentru prima dată în România un nou concept store & food hall Auchan, cu o suprafață totală de peste 12.000 mp. Această zonă va fi un mare beneficiu pentru angajații care vor lucra în spațiile de birouri, aducând aproape mai multe tipuri de restaurante și modele de alimentație de tip nou în România, care să asigure o varietate de soluții pentru luat masa și socializare.

One Tower este prevăzut a se da în folosință în al doilea trimestru din 2020.

Clădirea de birouri va avea dotări și facilități de ultimă generație, nouă lifturi de mare viteză, 453 locuri de parcare în subteran, zonă generoasă de recepție, sistem de control al climatizării pentru fiecare punct de lucru, geamuri care se deschid, generator electric, sistem inteligent de management al cladirii (BMS).

Construcția este proiectată pentru a întruni calificativul LEED Platinum, în sistemul de evaluare pentru clădirile verzi.

Detalii comerciale complete pentru spații de închiriat, vă prezentăm în oferta noastră ONE Tower Floreasca – Birouri de inchiriat în business center Floreasca, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri premium, dar pentru extinderea în perspectivă a companiei și căutați o clădire reprezentativă, în viitor One Tower este o alegere potrivită. Puteți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
mp

ONE Tower

Floreasca, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
1.300 - 20.000 mp

ONE Verdi Park

Barbu Vacarescu, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 mp

ONE Herastrau Office

Caramfil, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 16 - 16,90€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult