Hermes Business Campus este un proiect impunător de birouri de clasă A, cu facilități de ultimă generație, într-un concept landmark. Suprafața totală a spațiilor de birouri este de 72.000 mp. Din această suprafață, s-au eliberat două spații de birouri, unul de 1.725 mp și celălalt de 1.400 mp, potrivit monitorizării ESOP. Viitorii chiriași se pot muta imediat.
Birourile sunt certificate BREAM Excellent, având un consum redus de energie și fiind realizate din materiale sustenabile. Printre facilitățile construcției, care au dus la obținerea acestui certificat de clădire verde se numără panourile fotovoltaice integrate în fațade, care produc curent electric, senzori de mișcare pentru iluminatul în spațiile comune și facilități pentru angajații care fac mișcare în drumul spre serviciu și folosesc mijloacele de transport nepoluante: parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri.
Designul modern permite pătrunderea luminii naturale în interior.
Printre chiriașii actuali se află Genpact (ocupă o suprafață de 25.000 mp), Luxoft, DB Schenker, Idea Bank, Regus și Lavalin.
În incinta complexului Hermes Business Campus se află trei restaurante – Culinarium, Eat ETC, Rulota Fresh Food și două cafenele. În imediata apropiere, la 2-10 minute de mers pe jos sunt amplasate alte 12 restaurante, cu specific culinar divers, de la mâncare chinezească, grecească până la bucătărie tradițională. Hermes Business Campus se află pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în sectorul doi din București, în apropierea stației de metrou Pipera și la distanță de 13 minute de mers pe jos sau la 3 minute de mers cu mașina de Promenada Mall. La 15 minute de mers cu mașina se află Aeroportul Internațional Otopeni.
Proiectul de birouri este amplasat la 5-10 minute distanță de zonele rezidențiale Pipera și Aviației, unde se găsesc numeroase locuințe noi, de închiriat sau de vânzare, de la apartamente tip studio la vile cu suprafețe generoase.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri modern, disponibil imediat, într-o zonă vibrantă din București, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]