Proiectul Globalworth Square va avea 14 etaje de spații de birouri și este amplasat lângă Promenada Mall și la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Aviației, potrivit monitorizării ESOP.

Se estimează că noul turn de birouri se va da în folosință în primul trimestru din 2020 și va avea o suprafață închiriabilă de 29.500 mp, cu spații de birouri de clasă A tip open space. Suprafața minimă închiriabilă este de 2.000 mp.

Parterul va găzdui un spațiu de servicii, în principal restaurante, cafenele și o zonă de retail. Globalworth Square va fi o clădire verde, prin integrarea celor mai noi tehnologii în materie de energie regenerabilă, respectiv sisteme de energie geotermală și fotovoltaică.

Clădirea de birouri va beneficia și de 450 locuri de parcare în subteran, dispuse pe trei niveluri. Pentru angajații care vor veni la birou cu bicicleta, vor fi instalate vestiare și parcări speciale.

Zona Aviației- Barbu-Văcărescu – Floreasca este primul pol modern de business din București, aici fiind concentrate cele mai bine cotate clădiri noi de birouri de clasă A, construite după 2012. Printre marii chiriași actuali ai proiectelor de birouri din zonă se numără companiile Oracle, Huawei, Vodafone, Orange, Kellogg, Wipro, Microsoft, General Motors, Sandoz și Allianz.

Viitoarea clădire de birouri Globalworth Square se află chiar între cele mai bine amplasate sedii de birouri din Aviației, foarte aproape de Promenada Mall, care are numeroase facilități de shopping și food, dar este și un reper privind organizarea de evenimente și festivaluri de sezon.

Apropierea de Podul Băneasa asigură un acces ușor către zona rezidențială Băneasa-Pipera, dar și către zona Victoriei și Parcul Herăstrău.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Spații de birouri de închiriat Barbu Văcărescu, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.