Cumpărătorul Oregon Park este fondul de investiții, Lion’s Head Investments. Oregon Park este un reper important în piața spațiilor de birouri de clasă A, din zona de centru-nord, în noul BBC (Bucharest Business Core) din București, potrivit monitorizării ESOP Consulting l CORFAC International, datorită faptului că are sub contract chiriași ancoră de renume, precum Oracle și Deloitte.

Suma vehiculată pentru vânzarea Oregon Park depășește 100 milioane de euro. Aceasta este cea de-a doua mare tranzacție de birouri din București, în 2018, după vânzarea primei clădiri din complexul Campus 6, situat în zona de centru-vest, în apropierea Politehnicii București.

Oregon Park se află situat la intersecția dintre bulevardul Barbu-Văcărescu și Șoseaua Pipera, în apropiere de Mall Promenada, la 600 metri de stația de metrou Aviației.

Complexul Oregon Park este construit după standardele clădirilor verzi, eficient energetic, fiind certificat cu calificativul BREEAM Excellent. De asemenea, proiectul beneficiază de spații verzi generoase, frumos amenajate, atractive, întinse pe patru hectare.

Clădirile de birouri au iluminat cu sistem LED, spații mari vitrate cu iluminat natural eficient și un sistem geotermal inovator de încălzire, cu pompe de căldură, care reduce cu 30% costurile de încălzire și răcire a spațiilor.

Oregon Park are trei clădiri de birouri, două finalizate și una în construcție și o suprafață închiriabilă totală de birouri de circa 70.000 mp: clădirea Oregon Park A are o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 20.104 mp, Oregon Park B are o suprafață de birouri de 24.619 mp, iar Oregon Park C va avea o suprafață închiriabilă de 24.619 mp.

Dacă doriți un spațiu de birouri în zona de centru-nord din București, în noul BBC (Bucharest Business Core) vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro .