Birourile din proiectul Campus 6 se dau ca pâinea caldă nu doar la închiriere, ci și la vânzare. Prima clădire de birouri, aflată încă în lucru și închiriată integral, a fost cumpărată cu 53 milioane de euro de către CA IMMO, potrivit Casei de avocatură PeliFilip, care a intermediat tranzacția, citată de Ziarul financiar.

Investitorul austriac CA Immo își consolidează astfel prezența în polul de birouri de centru -vest, Orhideea-Grozăvești, având în proprietate în apropiere de Campus 6 și proiectul de birouri Orhideea Towers (cu un total de 37.000 mp, printre viitorii chiriași fiind și companiile Bitdefender și Misys, amândouă din domeniul IT&C).

Prima clădire de birouri a proiectului Campus 6 va da în folosință în curând o suprafață totală de 22.000 mp de spații de birouri moderne, de clasă A, se află într-o locație foarte vizibilă, la intersecția a două mari bulevarde și în imediata apropiere a Politehnicii București, cea mai mare instituție cu profil tehnic din țară.

Spațiile de birouri sunt pre-certificate la standarde WELL Building Standard, având caracteristici de clădire verde, proiectul fiind pre-certificat la standarde LEED certification, Gold level.

Prima clădire Campus 6, construită de suedezii de la Skanska și vândută în această lună este pre-închiriată aproape în totalitate, înainte de inaugurare, potrivit monitorizării ESOP Consulting l CORFAC International, printre firmele care vor avea birouri aici numărându-se Regus, Freescale şi divizia de suport a London Stock Exchange.

La începutul anului trecut, la demararea lucrărilor, developerul suedez estima o investiție de 38 milioane de euro în construirea primei clădiri de birouri din Campus 6. Acum, la doar un an și jumătate distanță, prima clădire din Campus 6 este aproape de finalizare și închiriată în procent de peste 90%, și îi va aduce companiei suedeze  53 milioane de euro.

Dezvoltarea Campus 6 nu se oprește însă aici, proiectul având prevăzute mai multe etape, care vor totaliza la final o suprafață de birouri de 81.000 mp.

Campus 6 se află pe Bulevardul Iuliu Maniu, lângă stația de metrou Politehnică, aproape de mallul AFI Cotroceni și de Universitatea Politehnică București.

Detalii comerciale complete pentru spații de închiriat, vă prezentăm în oferta noastră CAMPUS 6 – Phase I – Birouri de închiriat în centru de afaceri Grozăvești, București.

Dacă doriți un spațiu de birouri în acest proiect sau în zona în puternică ascensiune unde se află, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected].