Pe șantierul de la Metroffice se lucrează de zor și în curând în prima clădire din faza I a proiectului de spații de birouri de clasă A se vor muta cei dintâi chiriași. Clădirea este în stadiul de lucru la finisajele interioare.

Metroffice este unul din cele mai curajoase proiecte din zona de centru-nord a Capitalei, ca anvergură, dar și ca facilități, urmând a avea și acces direct către stația de metrou Pipera.

Prima fază a Metroffice prevede construirea a 40.000 mp de spații de birouri de clasă A, primitoare, confortabile și la standarde înalte de calitate, care întrunesc condițiile unor birouri green.

Clădirea are certificat LEED Gold, cu extra confort HVAC, cu  fațade complete din sticlă, pentru asigurarea unui maxim de lumină naturală în spațiile de lucru, ferestre care se deschid,  grădini înverzite pe acoperiș și o piațetă interioară cu o zonă verde generoasă.

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA

Proiectul Metroffice prevede construirea a 600 locuri de parcare subterane și acces direct din parcare în zona de lobby.

Spațiile interioare sunt flexibile, după sistemul buid to suit, potențialii chiriași care contractează în perioada de construcție având posibilitatea să-și personalizeze spațiile de birouri și să beneficieze de o chirie negociabilă.

În site-ul Esop.ro vă prezentăm și alte clădiri de birouri de clasă A din București, disponibile la închiriere sau la vânzare, centre de afaceri amplasate central și ultracentral sau în zone aflate în continuă dezvoltare și modernizare, în secțiunea de oferte imobiliare Clădiri birouri clasă A în București.

Dacă sunteți interesați de închiriere, mai multe detalii vă poate oferi un coleg al nostru după ce lăsați o cerere la

Tel. (+4) 021.528.04.40
Mobil: (+4) 0723.26.61.97
Fax: (+4) 021 528.04.43
Email: office@esop.ro