Proiectul Bluerose Office Campus, dezvoltat de catre Portland Trust, atrage primul său client, încă din faza de construcție, grupul olandez ING urmând a ocupa integral clădirea 3, cu o suprafață totală de 17.831 mp spații de birouri, cu drept cu expansiune de încă 5.000 mp, în clădirea 2.

Campusul de birouri Bluerose, se construiește în partea de centru-nord a Capitalei, în zona Expoziției, aproape de Casa Presei Libere și centrul expozițional Romexpo.

La 9 minute de mers pe jos de proiect se află stația de metrou Jiului.

Bluerose Office Campus – Cladirea 3 va avea două niveluri subterane, parter și nouă etaje, cu terase verzi. De altfel, întregul proiect este gândit cu mare atenție pentru a crea un peisaj urban și totodata ecologic. Conceptul spațiilor exterioare este destinat socializării, cu multe spații verzi, dar și cu zone de networking și relaxare, cu un amfiteatru, zona de cafenele, zonă de expoziții. Energia electrică pentru iluminarea spațiilor exterioare va fi furnizată de panouri solare și de mori de vânt moderne.

În clădire se vor amenaja spații pentru încărcarea bateriilor, pentru mașinile electrice și această clădire va avea la dispoziție și un total de 272 locuri de parcare.

Blue_Rose_zona_verde
Zona Expoziției a intrat de curând pe radarul marilor chiriași de birouri și, potrivit estimărilor lui Alexandru Petrescu, Manager în cadrul ESOP | Corfac Internațional, va deveni un important reper pe harta marilor dezvoltări imobiliare, în următorii cinci ani.

În zona Expoziției au cumpărat terenuri mari, companii internaționale – precum GTC, Portland, dar și românești – ca Impact SA și oameni de afaceri români, precum Dan Șucu. Scopul este de a construi proiecte de birouri cu zeci de mii de metri pătrați și ansambluri rezidențiale extinse, cu sute de apartamente.

Dacă doriți să închiriați birouri sau să vă rezervați locuri în viitoarele clădiri de birouri în zonă vă puteți adresa  colegilor noștri la cereri@esop.ro. În secțiunea Oferte închirieri spații de birouri în zona Presei Libere București găsiți oferte detaliate pentru alte spații de birouri sau clădiri de birouri diponibile la vânzare sau la închiriere.