Primăria Sectorului 5 propune un proiect pentru dezvoltarea celui mai mare teren liber din București

Primăria Sectorului 5 a organizat de curând o dezbatere publică privind dezvoltarea proiectului Antiaeriană, pe cel mai mare teren liber din București, de circa 110 hectare. Alături de firma noastră, la discuții au fost invitați și reprezentanți ai principalilor dezvoltatori imobiliari din București și ai mai multor mari companii de consultanță imobiliară.

Proiectul inițial propune construirea unui hub tehnologic, unde să fie atrași tineri angajați, dar și a 40.000 locuințe, o sală polivalentă, terenuri de sport, școală și o maternitate, amplasate așa cum se arată în imaginea alăturată.

Primăria Sector 5 a semnat un acord de asistență tehnică cu Banca Mondială, având în vedere realizarea în comun a temei de proiectare pentru dezvoltarea urbanistică, dar și componenta economică și de atragere a investitorilor.

Proiectul este inclus și în Planul de dezvoltare durabilă a Sectorului 5, alături de alte șapte planuri prioritare, printre care se numără și autostrada urbană Cotroceni-Progresul, care va urma traseul fostei căi ferate dintre cele două cartiere și un hub de transport urban în zona Progresul, un proiect de regenerare urbană în zona ROCAR – un mixt de comercial și locuințe și un proiect de regenerare urbană cu destinație de retail și turism în zona Uranus, amenajarea unei zone pietonale și de ciclism între Centrul Istoric – Parcul Academiei și zona George Coșbuc.

Deocamdată nu există stabilită o perioadă de timp, pentru realizarea proiectelor.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din sectorul 5, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
114 mp

Opera Center 2

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
400 - 12.043 mp

ONE Cotroceni Park

Cotroceni, Bucuresti
  • 16 - 16,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
214 - 25.000 mp

AFI Tech Park Bucuresti

Razoare, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
546 mp

TATI Center

13 Septembrie, Bucuresti
  • 10€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult