Primele birouri la Timpuri Noi Square vor fi gata anul viitor

Pe șantierul Timpuri Noi Square se lucrează de zor. Lângă stația de metrou Timpuri Noi, pe malul râului Dâmbovița, două clădiri zvelte prind contur: Timpuri Noi Square 1 și Timpuri Noi Square 2, care au ca termen de finalizare lunile mai-iunie 2017.

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, este un proiect mixt, care prevede construirea în prima etapă a trei clădiri de birouri de clasă A, cu spații de retail la parter, urmate apoi de clădiri moderne de locuințe. Din cele trei clădiri de birouri din prima fază de construcție, două sunt avansate.

În acest moment, se pot pre-închiria birouri în clădirile aflate în lucru Timpuri Noi Square 1 și Timpuri Noi Square 2, cu câte zece niveluri, fiind disponibile suprafețe flexibile, de la 400 mp.

Faza 1 a proiectului prevede livrarea unei suprafețe totale de birouri de 50.000 mp și a unei suprafețe totale de retail de 3.000 mp, deservite de 920 locuri de parcare.


Spațiile de birouri sunt construite după norme green și au certificat BREEAM Excelent, pentru faza de proiectare de clădiri verzi, care respectă principiile de sustenabilitate: consum redus de energie și sistem de reciclare a apei uzate, un climat sănătos de lucru la birou, cu aport de aer proaspăt și climatizare performantă, iluminat pe bază LED, sistem de încărcare propriu pentru mașinile electrice, parcare de biciclete ș.a.m.d.

Și în cadrul proiectului este prevăzută o zonă de cafenele și restaurante.

Amplasamentul se află în zona de centru-est a Capitalei, peste drum de stația de metrou Timpuri Noi și la o stație de metrou de zona Unirii, unde se află Centrul Vechi, zona cea mai populară de entertainment din București.

Pentru oferte de spații disponibile în această zonă, vă invităm să vizitați secțiunea Oferte inchirieri spatii de birouri in zona Timpuri Noi Bucuresti!

Maria Neda: PR Coordinator