Complexul multifuncțional are 14 depozite, cu o capacitate de 372.000 mp spații industriale de calitate superioară de clasă A (cu posibilitate de extindere la comandă cu încă 100.000 mp), o parcare pentru camioane, un terminal feroviar, o stație electrică proprie și are în lucru o unitate hotelieră de tip hostel, cu o capacitate de 212 paturi, o cantină cu 200 de locuri la mese, un supermarket și o cafenea, potrivit monitorizării realizate de ESOP Consulting.
În viitor, se vor adăuga și alte tipuri de servicii, printre care se numără un centru medical, curierat, un ATM și o curățătorie.
Spațiile industriale din incinta P3 Bucharest A1 se închiriază la cheie, existând posibilitatea de personalizare, cu o capacitate modulară cuprinsă între 600 mp și până la 40.000 mp. Halele existente au suprafețe cuprinse între 11.289 mp și 45.646 mp.
Depozitele sunt încălzite cu panouri iradiante sau aeroterme și pot fi dotate cu unități flexibile de birouri, prevăzute cu aer condiționat.

Halele au o înălțime de 11,5 metri, cu posibilitate de cross-docking și cu rampe de încărcare disponibile la fiecare modul de 600-680 mp spații de depozitare. În incinta complexului, pot fi manevrate tiruri și de 30 – 35 metri.
Parcul industrial P3 Bucharest A1 este amplasat la 13 km de București, cu ieșire directă către autostrada A1, ce leagă Capitala de partea de vest a României și cu acces facil către linia de centură.  Zona de vest a Capitalei este cel mai mare pol industrial al țării, aici fiind concentrate cele mai mari parcuri industriale.

Printre chiriașii actuali se numără Carrefour, Yusen Logistics, Elit, Agricover, Interbrands, Europharm, și Logistic E Van Wijk.
Firma noastră de consultanță ESOP este în negociere pentru închirierea unui spațiu industrial în acest complex multifuncțional, reprezentând o companie străină.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu modern de depozitare sau de producție, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau la telefonul: (+4) 0723.26.61.97.