Palatul Noblesse din București este o clădire istorică impresionantă, un reper de arhitectură și un cunoscut loc de networking, unde în ultimii ani s-au desfășurat evenimente diplomatice, serate culturale sau caritabile. În prezent, clădirea de poveste oferă oportunitatea de a fi închiriată parțial pentru birouri luxoase, restaurant sau branduri de lux, pentru a oferi clienților o adevărată experiență de lifestyle.

Clădirea a fost construită în 1881, de către celebrul arhitect român Alexandru Săvulescu, în stil eclectic și a fost reședința unui mare bancher al timpului, care organiza banchete, serate și întâlniri cu artiști, unde toată lumea bună a Bucureștiului dorea să fie invitată.

În timpul perioadei comuniste, în imobil a funcționat Cercul Pionierilor și Șoimilor Patriei, unde se organizau cursuri de muzică, dans, pictură și științe.

După 1989, eleganta clădire a fost retrocedată și a fost cumpărată în 2012 de Noblesse Group care a consolidat-o, renovat-o și amenajat-o cu responsabilitate împreună cu propria echipă de designeri si arhitecți de interior, aparținând brandurilor Studio Insign și Noblesse Interiors.

În prezent, Palatul Noblesse este complet finisat și utilat ca un decor glamour, dintr-o epocă în care Bucureștiul era considerat Micul Paris. Imobilul are o suprafață construită de circa 1.000 mp și o suprafață închiriabilă de 800 mp.

De asemenea, Palatul Noblesse din București dispune și de o grădină de 600 mp, unde se pot organiza concerte, evenimente și de un restaurant exclusivist.

Zona centrală de lobby a Palatului Noblesse are un medalion de marmură, covoare prețioase și un candelabru impunător, zona de galerie este adaptată expozițiilor de pictură și prezentare de produse de lux, fiind un mixt între stilul clasic și cel contemporan. Încăperile au denumiri tematice – Luxury Room, Florence Room, Regent Room, Baroque Room, Marquise’s Room, Ducess’s Room, Princess’s Room, Romantic Room.

La subsol, spațiile sunt amenajate cu destinație de birouri.

În ceea ce privește împărțirea tehnică a spațiilor Palatului Noblesse din București, parterul are o suprafață totală de 335 mp, cu un vestibul și 6 camere cu suprafețe cuprinse între 18 mp și 44 mp și 2 băi; etajul 1 are o suprafață de 330 mp, cu un hol și 8 camere cu suprafețe între 8 mp și 40 mp și 3 grupuri sanitare, demisolul și subsolul au 445 mp, care dispun de lumină naturală si unde se află un hol mare, 7 camere cu suprafețe între 10 și 32 mp, iar subsolul este un spațiu impresionant, cu pardoseală de sticlă și pereți din cărămidă aparentă, atent restaurată.

Alte oferte de birouri de închiriat vă prezentăm în site-ul nostru, în secțiunea Vile de închiriat pentru birouri în București.

Mai multe detalii comerciale aflați de la consultanții ESOP, la cereri@esop.ro sau telefonic la (+4) 021.528.04.40