Bookase este o clădire de birouri tip boutique, cu design minimalist, dar cu multe, foarte multe facilități. Abia lansată pe piață, Bookase are deja un grad mare de ocupare.

Clădirea de birouri se află amplasată în zona de lux Dorobanți, foarte aproape de Piața Romană și de Piața Victoriei, din București. Bookcase se individualizează între clădirile din zonă prin designul modern, finisajele exterioare cu materiale naturale și suprafețele mari vitrate, care lasă lumina naturală să pătrundă cu generozitate la interior.

Construcția este realizată după standarde înalte energetice, de clădire tip A, cu sistem LED de iluminat la exterior, pentru un consum redus de energie, senzori de CO2 instalați în zona de birouri, pentru a optimiza aportul de aer proaspăt, Building Management System (BMS), care controlează toate echipamentele, climatizare HVAC two pipe, sistem integrat de alarmă de incendiu, două lifturi performante.

În total, clădirea Bookase are o suprafață închiriabilă  de birouri tip open space de 2.137 mp, spații comerciale la parter, 24 locuri de parcare în subteran și 12 la suprafață. Proiectul este dispus pe șapte niveluri – subsol, parter, trei etaje, plus două etaje retrase.

Suprafața minimă închiriabilă de birouri este de 123 mp.

Compania noastră de consultanță ESOP Consulting a închiriat un spațiu de birouri de peste 500 mp, în această clădire, către o companie din domeniul IT&C, în prima jumătate a acestui an și este în discuții și cu alți potențiali chiriași.

Vecinătățile proiectului sunt: Parcul Herăstrău, Piața Romană, Piața Victoriei, Hotel Sheraton, British Council, Academia de Studii Economice (ASE).

Dorobanți este zona cea mai bine cotată de cafenele și restaurante de lux din București, cu cele mai bune școli și cele mai multe ambasade în apropiere.

Detalii suplimentare despre închirierea unui spațiu de birouri în clădirea boutique Bookase găsiți în pagina ofertei imobiliare din site-ul nostru Inchiriere/Vanzare birouri in business center Dorobanti, Bucuresti.