Lucrările de construcție la AFI Tech Park sunt în curs de execuție, dar ritmul de lucru a crescut în ultima perioadă, potrivit monitorizării companiei imobiliare ESOP Consulting. Primele birouri vor fi livrate în cursul anului 2018.

AFI Tech Park se dezvoltă ca un parc de birouri cu facilități complete de campus, cu un total de 56.000 mp de spații de birouri, cu supermarket, club de fitness, restaurant, cafenea, magazine, spații verzi și zone comune de networking.

Anul viitor, AFI Tech Park are planificată livrarea primelor două clădiri A și B, de câte opt etaje, cu un total de 22.000 mp suprafață închiriabilă, ulterior urmând a fi dată în folosință și clădirea C, cu 14 etaje. În subteran, sunt prevăzute câte două niveluri de parcare. Birourile vor fi la standarde înalte de calitate.

Proiectul este în curs de certificare LEED Platinum și va avea toate facilitățile unui birou ultratech: sistem de climatizare 4 pipe HVAC, generator pentru funcții vitale, dar și pentru clienți, sistem avansat de B.M.S (Building Management System), opt lifturi, CCTV camera system, sistem de acces control în clădire, CCTV, servicii de securitate.

Parcul de birouri AFI Tech Park este amplasat în zona centrală a Capitalei, având acces către două bulevarde din apropierea Casei Parlamentului: Bulevardul Tudor Vladimirescu și Bulevardul Progresul. În imediata apropiere se află Vulcan Value Center, un parc de retail cu peste 50 magazine și restaurante. La cel mult 10 minute de mers cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun se află Centrul Vechi, Parcul Carol, Piața Unirii și la 5 minute Hotel Marriot.

În fața proiectului de birouri se află o stație de tramvai cu cinci linii, care leagă zona de toate punctele cardinale ale orașului și la 10 minute de mers pe jos se află viitoarea stație de metrou Răzoare.

Dacă doriți un spațiu de birouri de pre-închiriat în această clădire ultramodernă AFI Tech Park vă puteți adresa direct colegei noastre care se ocupă de proiect, Mirela Raicu, Manager Divizie Birouri Corporate în cadrul ESOP Consulting l CORFAC International, email mirela.raicu@esop.ro.

De asemenea, pe site-ul ESOP Consulting găsiți oferte de birouri de închiriat sau oferte de clădiri de birouri aflate la vânzare în toate zonele din București.