S-a dat în folosință oficial prima fază a proiectul AFI Tech, din zona centrală Marriot, București. Șase companii se mută în noile spații de birouri de clasă A, cu facilități, pe o suprafață de circa 4.500 mp, prin intermediul ESOP Consulting.
Cei șase chiriași care au semnat contracte de pre-închiriere asistați de compania noastră sunt: World Class România, Knauf, Hilti România, YTS Dental, Ludan Engineering și Tangoe Softek International.
În total, clădirea de birouri AFI Tech 1 are o suprafață închiriabilă de 22.000 mp și o zonă de retail la parter de aproximativ 2.000 mp. Angajații firmelor chiriașe și invitații lor vor avea la dispoziție 220 locuri de parcare, în această primă fază de dezvoltare a proiectului.
AFI Tech este un proiect de ultimă generație, care are, pe lângă spații de birouri de clasă A și spații de retail și de servicii, care asigură angajaților un stil de viață modern, comparabil cu cel al marilor centre de business din marile capitale occidentale: servicii de sport și sănătate, spații verzi amenajate, restaurante și alte servicii. Printre operatorii de food din complex se numără 1 Minute și Best Chef.
Astfel, World Class deschide aici un centru de sănătate pe o suprafață totală de 1.463 mp, World Class AFI Tech, unde deja au fost amenajate o zonă de fitness, cu echipamente Technogym, un studio de aerobic, un studio de cycling și o zonă de antrenament funcțional cu accesorii de fitness. În cadrul centrului se vor organiza peste 30 de clase de antrenament, de la yoga la Pilates.

Locația birourilor asigură și diverse posibilitați de shopping, aflându-se în imediata apropiere a complexului Vulcan Centre Value, care are un hipermarket Carrefour și peste 20 de magazine, printre care se numără H&M, B&B, JYSK, Hervis și C&A.
La final, proiectul AFI Tech va avea trei clădiri de birouri, construite în trei faze, cu o suprafață totală de 56.000 mp și 500 locuri de parcare. Proiectul este pre-certificat LEED Platinum și va avea o suprafață de aproximativ 5.000 mp de spații verzi, cu un landscape realizat de designer specializat, cu fântâni arteziene și mobilier urban.
Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de lucru modern, într-o zonă centrală, livrabil imediat sau în plan, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] AFI Tech 1 mai are câteva spații disponibile, iar în faza a doua de construcție a proiectului, AFI Tech 2 se pot pre-închiria spații generoase de birouri. Mai multe detalii puteți afla la (+4)021.528.04.40, Mobil: (+4)0723.26.61.97.