S-a inaugurat clădirea de birouri AFI Tech 1

S-a dat în folosință oficial prima fază a proiectul AFI Tech, din zona centrală Marriot, București. Șase companii se mută în noile spații de birouri de clasă A, cu facilități, pe o suprafață de circa 4.500 mp, prin intermediul ESOP Consulting.

Cei șase chiriași care au semnat contracte de pre-închiriere asistați de compania noastră sunt: World Class România, Knauf, Hilti România, YTS Dental, Ludan Engineering și Tangoe Softek International.

În total, clădirea de birouri AFI Tech 1 are o suprafață închiriabilă de 22.000 mp și o zonă de retail la parter de aproximativ 2.000 mp. Angajații firmelor chiriașe și invitații lor vor avea la dispoziție 220 locuri de parcare, în această primă fază de dezvoltare a proiectului.

AFI Tech este un proiect de ultimă generație, care are, pe lângă spații de birouri de clasă A și spații de retail și de servicii, care asigură angajaților un stil de viață modern, comparabil cu cel al marilor centre de business din marile capitale occidentale: servicii de sport și sănătate, spații verzi amenajate, restaurante și alte servicii. Printre operatorii de food din complex se numără 1 Minute și Best Chef.

Astfel, World Class deschide aici un centru de sănătate pe o suprafață totală de 1.463 mp, World Class AFI Tech, unde deja au fost amenajate o zonă de fitness, cu echipamente Technogym, un studio de aerobic, un studio de cycling și o zonă de antrenament funcțional cu accesorii de fitness. În cadrul centrului se vor organiza peste 30 de clase de antrenament, de la yoga la Pilates.

Locația birourilor asigură și diverse posibilitați de shopping, aflându-se în imediata apropiere a complexului Vulcan Centre Value, care are un hipermarket Carrefour și peste 20 de magazine, printre care se numără H&M, B&B, JYSK, Hervis și C&A.

La final, proiectul AFI Tech va avea trei clădiri de birouri, construite în trei faze, cu o suprafață totală de 56.000 mp și 500 locuri de parcare. Proiectul este pre-certificat LEED Platinum și va avea o suprafață de aproximativ 5.000 mp de spații verzi, cu un landscape realizat de designer specializat, cu fântâni arteziene și mobilier urban.

Dacă dorești mai multe informații despre spatiile de birouri de închiriat din AFI Tech Park, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
214 - 25.000 mp

AFI Tech Park Bucuresti

Razoare, Bucuresti
  • 12 - 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
214 - 3.430 mp

AFI Tech Park 1

Razoare, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 18.050 mp

AFI Tech Park 2

Razoare, Bucuresti
  • 13€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
400 - 25.000 mp

AFI Tech Park 3

Razoare, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult