Estoria City este un proiect mixed use, cu numeroase spații verzi – care vor avea în total o suprafață de 25.000 mp, retail și rezidențial și birouri, cu facilități de ultimă generație, precum stație de încărcat mașinile și scuterele electrice, parcare de biciclete, dușuri, 3.000 locuri de parcare și sistem de colectare selectivă a deșeurilor.
În total, se vor construi trei clădiri de birouri, prevăzute la standarde înalte de calitate și o suprafață cumulată estimată la 50.000 mp. În acest moment, există ofertă avantajoasă pentru clienții care își doresc un spațiu build to suit, potrivit unei monitorizări ESOP.
Estoria City este situat în apropierea stației de metrou Nicolae Teclu, din zona de est a Bucureștiului, la mică distanță de intrarea pe Autostrada Soarelui, un avantaj pentru cei care au legături cu Portul Constanța. Principalele avantaje ale locației sunt faptul că se află într-o zonă unde se poate veni la birou invers traficului obișnuit în zilele de lucru și că are în apropiere numeroase facilități pentru angajați, precum zonă de food generoasă, de shopping și în viitor și de relaxare, folosind clubul de fitness, magazinele și spațiile de servicii prevăzute în incinta proiectului.

De asemenea, în imediata apropiere este în dezvoltare o zonă rezidențială cu familii de tineri, care pot fi o sursă pentru viitoarea forță de muncă a firmelor ce își vor stabili sediile în acest proiect.

Prima clădire de birouri, cu o suprafață utilă de 12.765 mp, are un design contemporan, cu fațadă de sticlă, care permite iluminat natural optim, terase verzi, prize date-voce, BMS, generator pentru sisteme vitale, hidranți, acces control, un lobby cosy și o zonă cu spații în regim co-working.

Se estimează că primele spații de birouri vor fi livrate în trimestrul IV din 2021.
Proiectul Estoria City mai prevede construirea a 1.200 apartamente și o zonă de retail de 40.000 mp, la care au început lucrările de construcție.
Mai multe detalii despre proiect puteți afla de la colegii noștri trimițând un email la [email protected] sau la telefonul: (+4) 0723.26.61.97