Estoria City, primul proiect de birouri de mari dimensiuni din zona de Est

Estoria City

Estoria City este un proiect mixed use, retail, rezidențial și birouri, cu numeroase spații verzi – care vor avea în total o suprafață de 25.000 mp, cu facilități de ultimă generație, precum stație de încărcat mașinile și scuterele electrice, parcare de biciclete, dușuri, 3.000 locuri de parcare și sistem de colectare selectivă a deșeurilor.

În total, se vor construi trei clădiri de birouri, prevăzute la standarde înalte de calitate și o suprafață cumulată estimată la 50.000 mp. În acest moment, există ofertă avantajoasă pentru clienții care își doresc un spațiu build to suit, potrivit unei monitorizări ESOP.

Estoria City este situat în apropierea stației de metrou Nicolae Teclu, din zona de est a Bucureștiului, la mică distanță de intrarea pe Autostrada Soarelui, un avantaj pentru cei care au legături cu Portul Constanța. Principalele avantaje ale locației sunt faptul că se află într-o zonă unde se poate veni la birou invers traficului obișnuit în zilele de lucru și că are în apropiere numeroase facilități pentru angajați, precum zonă de food generoasă, de shopping și în viitor și de relaxare, folosind clubul de fitness, magazinele și spațiile de servicii prevăzute în incinta proiectului.

De asemenea, în imediata apropiere este în dezvoltare o zonă rezidențială cu familii de tineri, care pot fi o sursă pentru viitoarea forță de muncă a firmelor ce își vor stabili sediile în acest proiect.

Prima clădire de birouri, cu o suprafață utilă de 12.765 mp, are un design contemporan, cu fațadă de sticlă, care permite iluminat natural optim, terase verzi, prize date-voce, BMS, generator pentru sisteme vitale, hidranți, acces control, un lobby cosy și o zonă cu spații în regim co-working.

Se estimează că primele spații de birouri vor fi livrate în trimestrul IV din 2021.
Proiectul Estoria City mai prevede construirea a 1.200 apartamente și o zonă de retail de 40.000 mp, la care au început lucrările de construcție.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Estoria City, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
500 - 10.000 mp

Estoria City

Titan, Bucuresti
  • 12€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
245 - 1.656 mp

RAMS Business Center

Basarabia, Bucuresti
  • 10€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
2.000 - 4.000 mp

The Market Offices

Titan, Bucuresti
  • 7€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
242 - 3.230 mp
  • 8 - 9€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult