În aceste zile, s-au terminat lucrările la fundația clădirii de birouri One Tower, din proiectul One Floreasca City și construcția avansează în grafic, potrivit monitorizării ESOP. Livrarea clădirii turn cu 16 etaje este prevăzută pentru cel de-al treilea trimestru din 2020.

One Tower va avea o suprafață închiriabilă de 23.866 mp, cu spații de birouri de clasă A, cu o suprafață de aproximativ 1.500 mp pe fiecare etaj, cu o formă regulată, care permite așezarea optimă a birourilor astfel încât spațiul să fie folosit cât mai eficient. În acest moment, se poartă discuții pentru rezervarea a 40% din spațiile de birouri viitoare.

One Tower face parte dintr-un complex multifuncțional premium: One Floreasca City. Acesta este gândit ca un proiect integrat, având prevăzute pe lângă birouri, o componentă rezidențială (ce prevede construirea a trei clădiri de lux cu apartamente care vor avea finisaje premium) și o zonă de retail (administrată de Auchan, într-un concept nou de food market, cu o suprafață de aproximativ 12.000 mp). O treime din teren va fi amenajată în spații verzi.

Planul spațiilor de birouri a fost pre-certificat LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum și are toate caracteristicile unei clădiri verzi. Mai multe detalii despre proiect găsiți în articolul nostru de lansare, realizat la începerea lucrărilor de construcție La granița dintre cartierele Floreasca și Primăverii apare un nou proiect de birouri: One Tower

Proiectul  este situat în zona Floreasca, în imediata apropiere a Parcului Floreasca care beneficiază de o zonă de agrement, în partea de centru-nord a Capitalei. La 5 minute de mers pe jos se află cartierul de lux Primăverii și la 18 minute de mers pe jos Parcul Herăstrău, cu stația de metrou Aviatorilor.

În proximitate se află trei stații de autobuz, care leagă locația de restul cartierelor bucureștene.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă ONE Tower Floreasca – birouri de închiriat în business center Floreasca, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.