Construcția TN Offices 3, ultima clădire de birouri din prima etapă a proiectului Timpuri Noi Square intră în linie dreaptă, conform monitorizării ESOP. TN Offices 3 este cel de-al treilea corp de clădire din proiect, amplasat în zona dinspre Splaiul Independenței și va avea în total o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 20.063 mp, dispusă pe șapte niveluri. La începutul acestui an, în Timpuri Noi Square mai este disponibilă la închiriere sau pre-închiriere o suprafață de birouri de mai puțin de 6.000 mp.

Clădirea de birouri Timpuri Noi Offices 3 este prevăzută a se da în folosință în trimestrul doi din acest an.

Prin livrarea acestor spații de birouri, se va închide prima componentă de birouri a proiectului Timpuri Noi Square, care va avea în total o suprafață închiriabilă de peste 50.000 mp și care se compune din TN Offices 1 – cu o suprafață închiriabilă de 14.280 mp, TN Offices 2 – 20.100 mp și TN Offices 3 cu 20.063 mp.

Spațiile de birouri din prima fază de birouri au la parter și o zonă de retail și servicii de 3.000 mp, amenajate într-o zonă de plaza, cu mai multe cafenele, restaurante și bistrouri, cu spații de relaxare în aer liber. Deja Timpuri Noi Square este o destinație și pentru clienții de târguri pop art și handmade, în incinta sa fiind organizate periodic diverse evenimente.

De asemenea, proiectul va avea la sfârșitul verii în total 920 de locuri de parcare, pentru angajații firmelor care lucrează în spațiile de birouri și invitații lor.

Birourile TN Offices 3 sunt precertificate BREEAM Excellent, având standarde construcție pentru birouri de clasă A, generator de rezervă pentru sistemele de siguranță, sistem de climatizare HVAC cu o capacitate de ventilație superioară și 100% aport aer proaspăt, iluminat cu sistem eficient LED. Prin proiect, clădirile de birouri au prevăzute ferestre mari, luminoase, cu o panoramă unică către zona Tineretului și răul Dâmbovița.

Zona Timpuri Noi, unde se află amplasat proiectul de birouri, se află în partea de centru-est a Bucureștiului, lângă stația de metrou Timpuri Noi, la o stație de metrou de zona Unirii, punctul zero al Capitalei.

Anul trecut, în zonă s-au obținut numeroase autorizații de construire pentru blocuri cu sute de apartamente de locuit, care vor duce la un tandem fericit între dezvoltarea noului pol de birouri și crearea unor facilități moderne de locuit și retail pentru angajații companiilor chiriașe. La 100 de metri de proiect, se află un campus studențesc privat și două universități private: Universitatea Titu Maiorescu și Universitatea Nicolae Titulescu.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă Timpuri Noi Square III – Centru de afaceri la închiriere, zona Timpuri Noi, București.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected] sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.