Proiectul Sema Parc își continuă procesul de extindere, ca urmare a cererii mari de birouri pentru zona Grozăvești, situate în imediata apropiere a Universității Politehnice București. Ca o noutate, ultimele două clădiri de birouri anunțate, Oslo – Sema Parc și Londra – Sema Parc, vor fi construite de la zero, cu tehnologii de ultimă generație, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP Consulting.

Pregătirile de șantier sunt în plină desfășurare, fiind în faza de desemnare a antreprenorului general, potrivit dezvoltatorului. Termenul de livrare este prevăzut pentru 2021.

Cum vor arăta clădirile de birouri Oslo și Londra, din Sema Parc

Prima construcție, Oslo – Sema Parc va avea șase etaje, cu o suprafață totală închiriabilă de 10.177 mp spații de birouri, iar cea de-a doua, Londra – Sema Parc va avea 15 etaje și o suprafață închiriabilă de 21.347 mp.
Spațiile închiriabile de birouri vor porni de la 500 mp și pot ajunge la 20.000 mp.

Sema Parc_London & Oslo (7)
Dintre facilitățile clădirilor Oslo și Londra, din Sema Parc, se remarcă zona de intrare impunătoare, complet transparentă, cu o înălțime dublă (7.85m) față de cea standard, tavan acustic, un restaurant, terasă exterioară, sală de conferințe, sky bar cu acces direct la terasa exterioară la clădirea Londra.
Potrivit proiectantului, construcția va fi “state-of-art”, de ultimă generație, pentru o eficiență maximă a spațiilor de birouri.

Sema Parc este un proiect mixt, care are o componentă de business-  birouri, spații comerciale și de servicii și una rezidențială.

Birourile reprezintă circa jumătate din totalul spațiilor construite. În prezent, sunt în dezvoltare și cu posibilitate de pre- închiriere circa 46.000 metri pătrați închiriabili de birouri, fie în clădiri noi, fie în spații în proces de reconversie.
Angajații care lucrează la birourile din cadrul complexului au acces la mai multe restaurante, un supermarket Mega Image, un centru de escaladă sportivă, două săli de sport, cabinet stomatologic, cafenea.
În imediata apropiere este situat și complexul sportiv IDM Club, cu două piscine, din care una olimpică și alte facilități de wellness, din care enumerăm săli de cardio, fitness, aerobic, tae- bo, saloane de masaj etc.
Sema Parc se află în zona Grozăvești, lângă stația de metrou Petrache Poenaru (fostă Semănătoarea).

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri modern, într-un complex integrat, cu numeroase facilități și servicii, vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected], Mobil: (+4) 0723.26.61.97.