Recent în complexul Sema Parc s-au livrat două clădiri noi de birouri de clasă A, Sema Parc – Paris, cu 10.758 mp și Sema Parc – Bruxelles, cu un total de 14.528 mp.

Din aceste spații noi mai sunt disponibile birouri cu suprafețe între 1.000 și 6.000 mp în faza Sema Parc – Bruxelles și 10.758 mp în faza Sema Parc – Paris.

Proiectul Sema Parc este printre pionierii dezvoltărilor moderne din zona de centru-vest, iar spațiile de aici au multe calități apreciate la spațiile actuale de birouri: amplasament chiar lângă Politehnică București, acolo unde sunt cei mai mulți studenți IT&C din România, metrou în imediata apropiere (stația Petrache Poenaru), standarde de clasă superioară și chirie flexibilă.

Pe lângă faptul că proiectul este amplasat chiar lângă Politehnica București și lângă Regie, cea mai mare zonă de cămine studențești din București, Sema Park mai are în vecinătate și un club de activități sportive, IDM Club, unde se găsesc săli de fitness, aerobic, o piscină olimpică, sală de bowling, săli de biliard, o zonă de welness (saună, jacuzzi, masaj etc).

Clădirile de birouri Bruxelles și Paris din Sema Parc au spații de birouri de clasă A, în curs de certificare BREEAM Excellent, 130 de locuri de parcare disponibile, curte interioară cu zone de relaxare și socializare. Birourile au ferestre mari, care lasă să pătrundă lumina naturală cu generozitate în interior.

Alte facilități ale construcțiilor sunt pardoseala flotantă, plafonul suspendat, 30% din ferestrele de la fațadă sunt prevăzute cu sisteme deschidere, tâmplăria din aluminiu, cu barieră termică, izolarea fonică excelentă până la 52 dB, sistemul nou de climatizare și consumul optimizat prin sistemul de BMS.

Spațiile de birouri sunt potrivite pentru firme din domeniile: IT și BPO, dar și din alte domenii în care angajații provin din rândul tinerilor.

În Sema Parc, un avantaj al spațiilor de birouri este faptul că există și posibilitatea de a închiria mici depozite în imediata proximitate a lor, un lucru rar în zona centrală a Capitalei.

Despre zona de centru -vest
Zona de centru -vest, concentrată ca punct de interes în jurul Podului Basarab-Orhideea se dezvoltă ca al doilea pol de business din Capitală.

Principalele avantaje ale zonei sunt apropierea de Politehnică, de centru, de zona de cămine studențești și de trei mari cartiere cu locuințe ieftine: Militari, Drumul Taberei și Crângași. Și în afară de aceste locuințe vechi, chiar în zona Orhideea-Politehnică sunt în lucru și în proces de vânzare peste 3.000 apartamente noi moderne, în ansambluri rezidențiale cu între 80 și 1.400 apartamente.

Pentru ofertele comerciale, vizitați paginile dedicate din site-ul nostru:

Sema Parc – Cladirea Paris – Sedii de inchiriat in cladire de birouri Splaiul Independentei, Bucuresti

Sema Parc – Cladirea Bruxelles – Spatii de inchiriat in business center Splaiul Independentei, Bucuresti

Sema Parc – Cladirea Berlin – Sedii de inchiriat in cladire de birouri Splaiul Independentei, Bucuresti