Spațiile de birouri din zona Orhideea –Politehnică atrag ca un magnet

În acest moment, cinci mari proiecte de birouri sunt în lucru în zona Orhideea-Politehnică, The Bridge, Orhideea Towers, Campus 6, Business Garden Bucharest și Sema Office II, însumând 254.550 mp , dar lor li se alătură șapte mari ansambluri rezidențiale, cu peste 1.600 apartamente. Pe viitor, vor mai demara proiecte rezidențiale cu un total de peste 2.000 locuințe.

O parte din spațiile de birouri au și fost preînchiriate, la mari companii financiare sau IT&C cu toate că primele termene de finalizare sunt prevăzute către sfârșitul anului: T4 2017- T1 2018.

Într-o intervenție la Știrile Pro TV, Alexandru Petrescu, Manager ESOP a prezentat avantajele acestei zone: apropierea de cel mai mare campus universitar din România, cele trei stații de metrou din apropiere și facilitățile nenumărate de food și shopping.

Alexandru Petrescu:  Este, totusi, o presiune din punctul de vedere al orelor petrecute in trafic. Sunt zona destul de aglomerate la metrou in zona de nord si atunci s-a simtit nevoia deschiderii unui al doilea pol de birouri din Bucuresti.

Ca ofertă de locuințe, la vânzare sunt apartamente în şapte mari ansambluri rezidenţiale – 20th Residence, Onix Residence, Exigent One, Cotroceni Residence, Politehnică Park, Grozăveşti Splai Residence, şi Novum Invest Residence.

La acestea se vor adăuga încă 2.000 apartamente, în proiecte care sunt fie în faze de avizare, fie la debut. Printre acestea se numără 21th Residence, din zona Politehnicii, care va avea circa 1.000 apartamente, realizate în mai multe etape de construcție.

Dacă dorești mai multe informații despre proiectele de birouri din București, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Alexandru Petrescu

Managing Partner si Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International cu 21 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
510 mp

Orhideea Towers

Grozavesti, Bucuresti
  • 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
337 - 6.095 mp

Sema Parc Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 12,50 - 15€/mp, negociabil

Postari similare

Tendințe în piața spațiilor industriale pentru anul 2024


Anul 2024 se anunță a fi un an plin de provocări și oportunități în industria spațiilor industriale și logisticii. Companiile din acest domeniu se confruntă cu o serie de schimbări și perturbări, dar în același timp, inovațiile și tehnologiile emergente le oferă posibilitatea de a naviga cu succes prin peisajul în continuă schimbare. Iată o […]


Citeste mai mult

Inovația in Arhitectura Digitală: Redefineste spațiile de birouri corporate


În contextul dinamic al industriei B2B, o nouă paradigmă în arhitectura corporativă ia naștere, transformând spațiile de lucru în adevarate sanctuare ale inovației. De la beton la cod, această evoluție remarcabilă nu doar reflectă ritmul rapid al tehnologiei, ci și inspiră colaborare și creativitate într-un mod neașteptat. Într-un peisaj dominat de algoritmi și transformări digitale, […]


Citeste mai mult

Iata care sunt cele mai bune zone din Bucuresti de inchiriat spatii de business: birouri si hale industriale


Bucurestiul este nu doar capitala tarii, ci si un pol al afacerilor si inovatiei. Alegerea unei locatii potrivite pentru spatiul de birou sau hala industriala pentru desfasurarea activitatii companiei tale poate influenta semnificativ succesul afacerii pe care o detii. Cu toate ca alegerea celei mai bune zone din Bucuresti pentru inchiriat spatii de business depinde […]


Citeste mai mult