În primul trimestru din 2019 este prevăzută livrarea unui proiect cochet de birouri, SPLAY Office Building în zona Operei – Izvor, pe malul râului Dâmbovița, foarte aproape de Facultatea de Drept București.

Fațada clădirii combină elemente tradiționale, clasice cu elemente moderne, folosind materiale și tehnologii de ultimă generație în construcții. Proiectul este realizat de biroul de arhitectură ADN, o echipă de arhitecți tineri cu numeroase premii în palmares.

Proiectul de birouri va avea în total o suprafață închiriabilă de 2.000 mp și este potrivit, conform recomandărilor ESOP, pentru companii medii, IMM-uri care își doresc condiții de lucru superioare pentru angajați, firme de avocatură, companii de consultanță, care optează pentru spații de birouri flexibile, cu suprafețe de la 300 mp, într-o clădire nouă, cu numeroase facilități, care va fi un punct de reper în zonă.

Suprafețele de birouri pe fiecare etaj sunt flexibile și permit un layout variat. Finisajele vor fi de cea mai bună calitate. Sistemul de încălzire și răcire va fi Four Pipe, tavanele înalte vor permite pătrunderea luminii naturale, la fel ca spațiile mari vitrate iar pentru fiecare etaj sunt prevăzute câte două balcoane, astfel că viitorii angajați să aibă un spațiu în aer liber, de relaxare, în apropierea spațiului de lucru. În plus, vor exista un generator electric de rezervă și două lifturi performante.

Zona de centru-vest, unde se află SPLAY Office Building, este în plină ascensiune, zona Izvor – Operei având un acces mai bun către Piața Unirii și Piața Universității, decât zona Grozăvești și are și avantajul unei tușe istorice în arhitectura clădirilor, fiind și mai puțin aglomerată.

În apropiere, la distanță de mers pe jos, se află stațiile de metrou Izvor și Eroilor, Opera Națională, Facultatea de Drept, Parcul Cișmigiu și Centrul Istoric, unde se află peste 300 de restaurante și cafenele, ușor accesibile pentru întâlniri și petrecut timpul liber după serviciu.

Pe lângă spațiile de birouri vor fi amenajate 21 locuri de parcare, o mare parte în subteran.

Mai multe detalii tehnice găsiți în oferta de închiriere pe site-ul ESOP Consulting – SPLAY Office Building – Sedii de inchiriat in cladire de birouri Izvor, Bucurest.

Mai multe detalii comerciale despre spațiile de birouri din această clădire și stadiul închirierilor aflați de la colegii noștri la [email protected] sau [email protected].