The Bridge 3 este ocupat în procent de 71%

La sfârșitul anului trecut au început lucrările la faza a treia a proiectului The Bridge, din zona Orhideea-Grozăvești, dar din suprafața totală închiriabilă de 20.191mp, mai este disponibilă doar o suprafață de 6.000 mp, potrivit monitorizării ESOP. The Bridge 3 se estimează că se va da în folosință în 2020.

Proiectul The Bridge, aflat lângă stația de metrou Grozăvești și lângă Pasajul Basarab are trei etape de dezvoltare. Prima etapă a fost inaugurată în 2017 și printre chiriași se numără BCR și IBM.

A doua etapă, The Bridge 2, se află în construcție și este pre-închiriată integral, estimându-se că se va da în folosință în acest an. Printre viitorii chiriași se numără Medicover și UPC.

The Bridge 3 va fi o clădire verde, conform standardelor LEED Gold, cu spații de birouri de clasă A și locuri de parcare pentru biciclete, iluminat eficient în sistem LED, cu control prin senzori de mișcare, sistem individual de control al temperaturii și al luminii, balcoane la fiecare etaj.

Clădirea este proiectată să integreze tehnologii de ultimă generație, care reduc consumul de energie cu 35% față de un sistem tradițional, consumul de apă cu 30% și cel de curent electric cu 25%, potrivit datelor tehnice furnizate de către dezvoltator.

The Bridge se bucură de facilități de shopping și food. În imediata apropiere se află galeriile Carrefour Orhideea, cu o zonă de food în expansiune și cu plan de transformare în mall, peste câțiva ani, iar la câteva stații de tramvai se află centrul comercial AFI Cotroceni.

Complexul The Bridge are ca avantaj și proximitatea Regiei, cel mai mare campus universitar din România și a Universității Politehnice București, aflată la cinci minute de mers pe jos.

Proiectul The Bridge are o arhitectură reprezentativă, care permite un iluminat natural optim în interiorul spațiilor de birouri, fiind realizat de cabinetul internațional de arhitectură Epstein, cu peste 90 de ani de tradiție și lucrări premiate la concursuri internaționale.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Bridge, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!

 


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
467 - 3.000 mp

The Bridge Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
568 mp

The Bridge 2

Grozavesti, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
467 - 11.484 mp

The Bridge 3

Grozavesti, Bucuresti
  • 15,90 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
580 - 4.360 mp
  • 15,50€/mp, negociabil

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult