La sfârșitul anului trecut au început lucrările la faza a treia a proiectului The Bridge, din zona Orhideea-Grozăvești, dar din suprafața totală închiriabilă de 20.191mp, mai este disponibilă doar o suprafață de 6.000 mp, potrivit monitorizării ESOP. The Bridge 3 se estimează că se va da în folosință în 2020.

Proiectul The Bridge, aflat lângă stația de metrou Grozăvești și lângă Pasajul Basarab are trei etape de dezvoltare. Prima etapă a fost inaugurată în 2017 și printre chiriași se numără BCR și IBM.

A doua etapă, The Bridge 2, se află în construcție și este pre-închiriată integral, estimându-se că se va da în folosință în acest an. Printre viitorii chiriași se numără Medicover și UPC.

The Bridge 3 va fi o clădire verde, conform standardelor LEED Gold, cu spații de birouri de clasă A și locuri de parcare pentru biciclete, iluminat eficient în sistem LED, cu control prin senzori de mișcare, sistem individual de control al temperaturii și al luminii, balcoane la fiecare etaj.

Clădirea este proiectată să integreze tehnologii de ultimă generație, care reduc consumul de energie cu 35% față de un sistem tradițional, consumul de apă cu 30% și cel de curent electric cu 25%, potrivit datelor tehnice furnizate de către dezvoltator.

The Bridge se bucură de facilități de shopping și food. În imediata apropiere se află galeriile Carrefour Orhideea, cu o zonă de food în expansiune și cu plan de transformare în mall, peste câțiva ani, iar la câteva stații de tramvai se află centrul comercial AFI Cotroceni.

Complexul The Bridge are ca avantaj și proximitatea Regiei, cel mai mare campus universitar din România și a Universității Politehnice București, aflată la cinci minute de mers pe jos.

Proiectul The Bridge are o arhitectură reprezentativă, care permite un iluminat natural optim în interiorul spațiilor de birouri, fiind realizat de cabinetul internațional de arhitectură Epstein, cu peste 90 de ani de tradiție și lucrări premiate la concursuri internaționale.

Pentru detalii comerciale, vă invităm sa vizități pagina de ofertă The Bridge III – Închiriere birouri în business center Grozavești, Bucuresti.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri într-o clădire reprezentativă, într-un proiect impunător, cu numeroase facilități, vă puteți adresa colegilor noștri la cereri@esop.ro sau la telefon (+4) 0723.26.61.97.