The Light a trecut de etajul opt cu lucrările de construcție

Proiectul de birouri The Light, din imediata apropiere a Universității Politehnice București, avansează în ritmul propus, conform monitorizării ESOP, acum lucrându-se la etajul 8 din 11. Este prevăzut ca The Light să fie gata în luna aprilie 2019, ca termen de intrare a clienților la amenajarea spațiilor.

În prezent se duc mai multe negocieri pentru contracte de pre-închiriere. The Light va avea o suprafață închiriabilă de 21.000 mp, conform standardelor BOMA, dispusă pe 11 etaje, cu un design timeless și cu un sky-bar la ultimul etaj.

Construcția este realizată cu materiale eficiente și cu tehnologii de ultimă generație, având ca scop mărirea confortului angajaților care se vor muta aici începând cu anul viitor.

În ceea ce privește spațiul interior, forma dreptunghiulară va permite o compartimentare optimă.

Spațiile de birouri vor fi de clasă A, de calitate superioară, iar locația este preferată în acest an de companii mari din IT&C, în zonă stabilindu-și sediile sau urmând a se muta în următorii doi ani Freescale, London Stock Exchange, Microsoft etc.

Polul de birouri de centru-vest, ce are ca zone fierbinți Orhideea și Politehnică oferă numeroase avantaje pentru companiile care își caută birouri în acest moment, existând în lucru proiecte de calitate superioară, amplasate chiar lângă stațiile de metrou Politehnică și Grozăvești, în apropierea Universității Politehnice București și a căminelor din Regie, care reprezintă cel mai mare campus studențesc din România.

Tot la câteva minute distanță de mers pe jos se află complexe noi ce însumează mii de apartamente moderne, cu oferte de vânzare și de închiriere, mulți din actualii și viitorii angajați tineri din zonă având posibilitatea să scurteze timpul deplasării la serviciu.

Și pentru că este o zonă cu foarte mulți tineri, aici sunt deschise numeroase săli de fitness, restaurante pentru toate tipurile de bugete, dar și grădinițe și școli pentru copiii viitorilor angajați. O grădiniță de stat este de altfel situată chiar vis-a-vis de The Light, iar o grădiniță și o școală privată sunt amplasate în vecinătatea lui.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din The Light, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Maria Neda

PR&Media Coordinator, Consultant PR&Media, cu background de jurnalist în presa economică și experiență de consultant în Dezvoltare Urbană.



0% comision
Thumb
490 - 30.000 mp

The Light Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50 - 16€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
490 - 1.990 mp

The Light 1

Cotroceni, Bucuresti
  • 14,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
500 - 22.232 mp

Campus 6 Bucuresti

Grozavesti, Bucuresti
  • 14,90€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
1.142 - 1.500 mp

AFI Park Bucuresti

Cotroceni, Bucuresti
  • Preț la cerere!

Postari similare

CityZen: regenerare urbană a unui ansamblu industrial emblematic din București


În era în care dezvoltarea urbană și nevoile corporațiilor se intersectează, proiectele de reconversie a clădirilor vechi devin din ce în ce mai populare. Un astfel de exemplu este proiectul CityZen din București, care transformă o fostă fabrică într-un complex multifunctional. CityZen va fi dezvoltat pe un teren de 9 hectare, reprezentând o porțiune din […]


Citeste mai mult

ARC Project: O noua cladire de birouri de clasa A in polul de business din zona Centru-Vest


In zona Orhideelor – Grozavesti, este in curs de demarare proiectul ARC, o cladire ce va aduce pe piata 30.000 mp de spatii birouri de clasa A, si o serie de avantaje pentru companiile care isi doresc sa isi deschida sau sa isi extinda sediul in Bucuresti. ARC Project este situata in langa Business Garden […]


Citeste mai mult

AFI LOFT – Un nou proiect de birouri in dezvoltare, prin extinderea AFI Cotroceni Mall


AFI Europe, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, a demarat constructia proiectului AFI Loft – o noua dezvoltare de birouri de 15.500 mp, ce va fi integrata in mall-ul AFI Palace Cotroceni. Mall-ul s-a dezvoltat drept o adevarata ancora pentru un ceea ce a devenit in timp un proiect cu functiune mixta […]


Citeste mai mult