In cadrul ansamblului The Light se lucrează intens, potrivit unei monitorizări realizate de ESOP Consulting. În prezent proiectul se află la finalul lucrărilor de execuție ale primei clădiri.

The Light One va avea o suprafață închiriabilă de circa 21.600 mp, cu spații de birouri de clasă A.

„THE LIGHT, amplasat pe Bulevardul Iuliu Maniu, este proiectat pe baza unui concept mixed-use cu funcționalități în domeniul office și rezidențial și alte facilități care vin să completeze experiența de închiriere a unui spațiu de birouri sau locuire în linie cu nevoile actuale ale consumatorului modern, precum sunt zona pentru relaxare sau socializare, un sky bar care va deveni un nou punct de atracție pentru going out sau întâlniri de afaceri. Vorbim despre o suprafață totală construită de peste 145.000 de metri pătrați, dintre care aproximativ 95.000 de metri pătrați reprezintă suprafața închiriabilă de birouri”, declară reprezentanții dezvoltatorului proiectului, pentru ESOP.

Componenta de birouri este proiectată în trei clădiri distincteThe Light One, The Light Two și The Light Three, cu un regim de înălțime cuprins între 11 și 18 niveluri, iar ansamblul rezidențial va avea în total 196 apartamente.
Clădirea The Light One va avea o suprafață de 21.653 mp închiriabili, fiind formată din parter și 11 etaje. Ultimul etaj al clădirii este prevăzut cu un sky-bar modern, iar zona de la parterul clădirii este dedicată restaurantelor și zonelor de socializare.
Suprafețele închiriabile pornesc de la 500 mp și ajung pana la 2.000 mp pe nivel.
Clădirea dispune de o serie de beneficii și facilități care o diferențiază în piață, printre care se numără cele de randament al spațiilor de birouri, de socializare și de zonă.
În primul rând, există un mare avantaj tehnico – economic – raportul GLA: NLA este de doar 5% add-on factor, oferind cel mai bun raport calitate / preț din oraș, iar suprafață în formă dreptunghiulară, asigurând flexibilitate maximă în orice tip de amenajare, reducând la minim spațiile neutilizate.
În al doilea rând, clădirea va fi extrem de luminoasă. Pereții-cortină sunt prevăzuți cu sticlă de cea mai înaltă performanță, pentru controlul maxim al luminii naturale și minimalizarea efectelor anti-lucire și anti-reflexie.
Pe fațadă, se află un ecran LED transparent, amplasat la etajul 9, ce transformă clădirea într-un reper urban luminos.
În ceea ce privește spațiile de socializare, The Ligh One este prevăzută cu un lobby principal cu înălțime dublă (6,8 m), complet transparent, oferind vizibilitate maximă, cu finisaje moderne și elegante (marmură, oțel corten) în spațiile comune, iar la ultimul etaj se va amenaja un sky bar cu terase. Pe lângă acestea, vor exista și alte facilitați pentru organizarea de evenimente business, întâlniri extinse, lansare de produse etc.
Și nu în ultimul rând, proiectul The Light se află într-o zonă vibrantă, în polul de business de centru- vest, în imediata apropiere a Universității Politehnice București, lângă stația de metrou Politehnică.
Așa cum spunea de curând Florin Talpeş, CEO şi fondator al Bitdefender, unul din cei mai mari chiriași de spații de birouri din zonă

aici este, ca să zic așa, «borcanul cu miere», pentru că avem Grozăveștiul și Regia“.

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu de birouri de clasă A în zona de centru-vest a Capitalei vă puteți adresa colegilor noștri la [email protected]