Proiectul Timpuri Noi Square are din această lună trei contracte ferme de preînchirierea unor spații de birouri: Kruk a rezervat o suprafață de 4.000 mp, compania DCS Plus o suprafață de 1.675 mp și Impact HUB o suprafață de 1.675 mp. În acest moment, prima etapă a componentei de birouri se află în stadiu avansat de construcție.

“Cred că, pe lângă cele mai bune condiții de lucru, întregul proiect va asigura echipei noastre posibilități de relaxare, de a lua masa și de distracție. Accesul facil la conexiunile de transport public a fost, de asemenea, un aspect important pe care l-am luat în considerare la încheierea contractului de închiriere”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România, într-un comunicat de presă.

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, se află amplasat central, la stația de metrou Timpuri Noi, pe malul râului Dâmbovița, la o stație de metrou distanță de zona Unirii și la două stații de autobuz de Parcul Tineretului, din București.

Pe lângă aceste trei tranzacții cu spații de birouri, proprietarul clădirii Timpuri Noi Square a mai preînchiriat recent și un spațiu de 2.200 mp zonă de cafenele și restaurante, pentru grupul Fratelli.

Proiectul prevede construirea unei suprafețe comerciale totale de circa 100.000 mp, mixt de retail și birouri în mai multe etape, urmate apoi de construirea unui ansamblu rezidențial de circa 50.000 mp construiți.

Pentru spații de închiriat pentru birouri, sedii de firmă sau spații comerciale amplasate în această zonă, vă invităm să vizitați pagina de oferte din site-ul nostru: Oferte închirieri spații de birouri în zona Timpuri Noi, București !