Timpuri Noi Square are trei chiriași noi de birouri, cu un total de 7.350 mp

Proiectul Timpuri Noi Square are din această lună trei contracte ferme de preînchirierea unor spații de birouri: Kruk a rezervat o suprafață de 4.000 mp, compania DCS Plus o suprafață de 1.675 mp și Impact HUB o suprafață de 1.675 mp. În acest moment, prima etapă a componentei de birouri se află în stadiu avansat de construcție.

“Cred că, pe lângă cele mai bune condiții de lucru, întregul proiect va asigura echipei noastre posibilități de relaxare, de a lua masa și de distracție. Accesul facil la conexiunile de transport public a fost, de asemenea, un aspect important pe care l-am luat în considerare la încheierea contractului de închiriere”, a spus Tomasz Ignaczak, Director General KRUK România, într-un comunicat de presă.

Timpuri Noi Square, dezvoltator Vastint Romania, se află amplasat central, la stația de metrou Timpuri Noi, pe malul râului Dâmbovița, la o stație de metrou distanță de zona Unirii și la două stații de autobuz de Parcul Tineretului, din București.

Pe lângă aceste trei tranzacții cu spații de birouri, proprietarul clădirii Timpuri Noi Square a mai preînchiriat recent și un spațiu de 2.200 mp zonă de cafenele și restaurante, pentru grupul Fratelli.

Proiectul prevede construirea unei suprafețe comerciale totale de circa 100.000 mp, mixt de retail și birouri în mai multe etape, urmate apoi de construirea unui ansamblu rezidențial de circa 50.000 mp construiți.

Dacă dorești mai multe informații despre birourile de închiriat din Timpuri Noi Square, poți dialoga cu un consultant ESOP completând acest scurt formular sau telefonic la  (+4) 0723.26.61.97 sau (+4) 021.528.04.40. Vom răspunde cu plăcere și prompt solicitării tale!


Mirela Raicu

Partener Fondator al companiei ESOP Consulting | CORFAC International, coordonator al diviziei Spatii de Birouri Corporate, cu 18 de ani de experienta in consultanta imobiliara si antreprenoriat.



0% comision
Thumb
150 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16 - 16,50€/mp, negociabil
0% comision
Thumb
307 mp

Timpuri Noi Square 1

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
750 - 26.000 mp

Timpuri Noi Square 4

Timpuri Noi, Bucuresti
  • Preț la cerere!
0% comision
Thumb
750 - 20.000 mp

Timpuri Noi Square 6

Timpuri Noi, Bucuresti
  • 16€/mp, negociabil

Postari similare

Topul cladirilor de birouri din Bucuresti, dupa suprafetele inchiriate in primele 9 luni din 2023


1. In topul cladirilor de birouri din Bucuresti in 2023, U Center a fost preferinta numarul 1 a firmelor pentru spatii de birouri noi, aici fiind incheiate tranzactii de inchiriere pentru 24.370 mp. U Center este un proiect de birouri de clasa A, situat intre doua parcuri, Parcul Tineretului si Parcul Carol. Zona este foarte […]


Citeste mai mult

World Class a închiriat un spațiu de 1.355 mp în Sema Parc, prin intermediul ESOP


Viitorul club de fitness din Sema Parc va face parte dintr-un hub comercial și de servicii, din cadrul proiectului, unde mai funcționează restaurante, o zonă de Food-Truck, un magazin Mega Image și o zonă de Entertainment – cursuri de dans și de alpinism sau de tenis de masă. În cadrul complexului, mai sunt disponibile birouri […]


Citeste mai mult

Business Garden Bucharest are un chiriaș ancoră: BCR


Proiectul Business Garden Bucharest a intrat în linie dreaptă, finisajele sunt pe ultima sută de metri și contractele se semnează în ritm alert. Ultimul mare chiriaș confirmat de către dezvoltator este BCR, cu un spațiu de 14.000 mp. Business Garden Bucharest este ocupat în procent de 65%. În total, sunt trei clădiri de birouri de […]


Citeste mai mult