Proiectul The Bridge din București este situat lângă Carrefour-Orhideea, în apropierea stației de metrou Grozăvești și prevede construirea a două clădiri de birouri, în două faze. Prima fază The Bridge a fost inaugurată în 2017 și este ocupată de BCR și IBM.

Faza a doua a proiectului de birouri The Bridge va fi gata în 2019 și are ca prim chiriaș compania UPC, care a pre-închiriat o suprafață de 6.000 mp, potrivit dezvoltatorului. În total, faza a doua a proiectului The Bridge va avea o suprafață de birouri de clasă A închiriabilă de 20.191 mp și o suprafață totală de 31.360 mp.

În afară de birouri, proiectul The Bridge va avea și spații comerciale la parter și spații comune generoase.

În prima fază, The Bridge a livrat spații de birouri care au totalizat 36.871 mp (în care se află acum companiile BCR și IBM).

De curând, proiectul The Bridge a primit certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăţi din România.

Ca facilități, centrul de afaceri The Bridge se bucură de o grădină interioară, 10 lifturi de mare viteză, terase la fiecare etaj, parcare pentru biciclete și motociclete la subsol.

În ceea ce privește zona, The Bridge se află amplasat în zona de centru-vest a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Grozăvești, între căminele studențești din Regie și Universitatea Politehnică București, aproape de galeriile Carrefour Orhideea și la 10 minute de mers pe jos de Grădina Botanică, mallul AFI Cotroceni și Gara de Nord.

În afară de linia de metrou, care leagă stația Grozăvești cu stațiile Victoriei, Unirii, Gara de Nord, în fața clădirilor de birouri se află două stații de autobuz, cu cinci linii către zona ultracentrală și cartiere și o stație de tramvai, cu trei linii permanente: 1, 11 și 35.

Datorită Podului Basarab, zona Orhideea-Grozăvești -Politehnică are acum o foarte bună conexiune atât cu zona de nord – cu ieșire directă spre Piața Victoriei, cât și spre zona de vest -Militari, Drumul Taberei, dar și spre sud – către zonele Panduri, Tudor-Vladimirescu -Piața Sudului.

Detaliile comerciale de închiriere le găsiți în pagina de ofertă The Bridge II – Închiriere birouri în business center Grozăvești, București.