D’OR Business Center este un centru de afaceri premium cu două componente distincte, o clădire nouă, cu nouă etaje și design modern, în curs de execuție, potrivit echipei de monitorizare ESOP, a cărei finalizare este prevăzută pentru al treilea trimestru din 2018 și o vilă renovată, dispusă pe parter și un etaj.

Proiectul D’OR Business Center are în total o suprafață construită de 9.073 mp și o suprafață închiriabilă de birouri de clasă A de 5.305 mp.

În clădirea nouă, cu nouă etaje, suprafața de birouri de închiriat pe fiecare etaj este cuprinsă între 502 mp și 575 mp.

Vila are două niveluri, de câte 179 mp.

Spațiile de birouri de clasă A vor beneficia de iluminat natural optim, de sistem de control al luminii pentru fiecare zonă de birouri, generator electric, pază 24 de ore, sistem de supraveghere modern, trei lifturi rapide și silențioase, parcare păzită pentru biciclete la subsol, cabine de duș și spații pentru vestiare.

Pe fiecare etaj este amenajată o bucătărie, un spațiu de stocare și un spațiu destinat serverelor viitoarelor companii chiriașe.

Sistemul de fațade ales de developer asigură un consum redus de energie.

Condițiile de pre-închiriere sunt flexibile, suprafața minimă de închiriat în centrul de afaceri D’OR Business Center fiind de 557 mp.

Birourile D’OR Business Center au la dispoziție 125 locuri de parcare, un număr superior cotei obligatorii, impuse de normele tehnice de construcție în vigoare.

D’OR Business Center se află situat pe Calea Dorobanților, în zona ultracentrală a Bucureștiului, aproape de Academia de Studii Economice (ASE), foarte aproape de Piața Romană și de stația de metrou cu același nume, lângă British Council și Sheraton Hotel.

Dezvoltatorul are o experiență vastă în ceea ce privește construcția de clădiri de birouri în București, toate situate în zone căutate de chiriașii actuali, ceea ce conferă un plus de valoare proiectului, afirmă Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting / Corfac International. 

În ansamblul arhitectural D’OR Business Center sunt îngemănate o construcție nouă, în curs de realizare, cu spații vitrate generoase, finisaje de foarte bună calitate, sistem de management al clădirii și și o clădire istorică renovată, care păstrează farmecul vechiului București și aduce prestigiu locației.
Detalii tehnice și comerciale despre această ofertă de birouri premium, din zona Romană aflați de la colegii noștri, dacă trimiteți un email la cereri@esop.ro.